کد خبر: 5427 ۱۷:۵۴ - ۱۳۹۶/۰۷/۲۱

نقش گفتگوی سالم در زندگی

کارشناس ارشد حقوق و علوم قرآن و مشاور ازدواج در اردبیل گفت: در تمام زندگي هاي زن و شوهري اختلافاتي از کوچک تا بزرگ وجود دارد که بعضي از اين اختلافات هر چند کوچک متاسفانه به طلاق ختم مي شود.

نقش گفتگوی سالم در زندگی

به گزارش ابصارخبر به نقل از بانوی کوثر، نعیم راثی زاده کارشناس ارشد حقوق و علوم قرآن و مشاور ازدواج در اردبیل گفت: در تمام زندگي هاي زن و شوهري اختلافاتي از کوچک تا بزرگ وجود دارد که بعضي از اين اختلافات هر چند کوچک متاسفانه به طلاق ختم مي شود.

کارشناس مشاوره ازدواج بیان کرد: زندگي زناشويي معمولا با دلخوري ها، رنجش ها، شکايت ها و مشاجره هايي همراه است، مهم این است که زن و شوهر چگونه و به چه نحوي باید با يکديگر در مورد رنجش ها صحبت کنند.

وی افزود: مطمئنا رعايت نکات ذيل به سلامت گفتگوي آنها کمک مي کند. در ضمن اين چند نکته مي تواند کليد طلايي رسيدن به گفتگويي سالم و آرام باشد.

1 ) پيش از بيان دلخوري به همسر، ابتدا کل ماجرا را روي کاغذ بنويسيد. زيرا نوشتن، هم باعث آرامش نسبي شما مي شود، هم سهم خودتان از دلخوري مشخص مي گردد و درعين حال با يادآوري ماجرا، به علت هاي آن بهتر واقف مي شويد.

2 ) پيش از صحبت و گفتگو سعي کنيد خود را به جاي همسرتان بگذاريد.

3 ) پيش از صحبت با همسرتان هرگز موضوع را با ديگران مطرح نکنيد، زيرا ديگران ممکن است بدون توجه به علت موضوع پيش داوري و قضاوت کنند.

4 ) در ابتداي صحبت تاکيد کنيد قصد شما از مطرح کردن رنجش، رسيدن به حسن تفاهم است.

5 ) سعي کنيد هنگام صحبت به نکات مثبت کارهاي اخير همسرتان اشاره کنيد.

6 ) سعي کنيد در هنگام گفتگو هرگز خشمگين نشويد.

7 ) تاکيد کنيد ممکن است مقصر اين ماجرا خودتان باشيد.

8 ) به اشتباهات خودتان هم اشاره کنيد و از همسرتان عذرخواهي کنيد.

9 ) ضمن حل مساله حرف هايتان را با زخم زبان، کنايه و تحقير بيان نکنيد.

10 ) مانع حرف زدن همسرتان نشويد و فرصت دهيد تا او هم اظهار نظر کند.

انتهای پیام/