به گزارش پایگاه خبری تحلیلی ابصارخبر، حجت الاسلام و المسلمین قاسم جعفرزاده ظهر امروز در همایش بزرگ مقاومت سسی که با حضور جمعی از مادحین، شعرا و فعالین فرهنگی و قرآنی و هیات مذهبی در مجتمع فرهنگی ولایت اردبیل برگزار شد گفت: ما مفتخر به مدال ولایت هستیم و سکانداران فرهنگ اهل بیتی در ایران اسلامی هستیم. اردبیل سکاندار دو قلب بزرگ است.
وی با بیان اینکه فرهنگ اهل بیت در کشور و وحدت سیاسی امروز ایران اسلامی در دوران صفویه شکل گرفت، تصریح کرد: قلب تپنده تشیع مدیون اردبیل است.
جعفرزاده همچنین شعرا و مادحین را عنصر تمدنساز و موتور محرکه در بنیانگذاری فرهنگ تشیع دانست و گفت: شعرا و مادحین ضمت بصیرت افزایی در جامعه امید را در مردم زنده کردند.
حجتالاسلام جعفرزاده در سخنانی با اشاره به اهمیت فرهنگ تشیع و نقش آن در انقلاب اسلامی، اظهار داشت: ما مفتخریم به این عزیزان و یقین داریم این حسینیّت و این فرهنگ فاخر که یکی از موتورهای محرکه ما در بنیانگذاری فرهنگ تشیع در آن برهه بوده و اکنون نیز در گام دوم انقلاب پیش خواهد رفت، با استعانت از خداوند متعال در مسیر انقلاب اسلامی، این راه را مستحکمتر خواهیم کرد.
وی در ادامه با اشاره به تقابل جریان مقاومت با دشمنان، افزود: جریان مقاومت با روحیهای مضاعف و شجاعتی چندین برابر در برابر جریان یهود صفآرایی میکند و خواهد کرد.
انتهای خبر/ ج