به گزارش پایگاه خبری تحلیلی ابصارخبر، غلامرضا هادی پیشکسوت شعر و ادب اردبیل با انتقاد از بیتوجهی مسئولان به شعر آیینی و شاعران در اردبیل، گفت: شاعران در تمام عرصهها حتی در دوران دفاع مقدس اسلحه به دست حاضر بوده و با ذهن و قلم خود برای ترویج فرهنگ انقلاب قلمفرسایی کردهاند، اما برخی از آنها مورد بیمهری مسئولین قرار گرفتهاند.
وی با اشاره به فراموشی شاعران از فردوسی تا شهریار و منزوی، افزود: خبری از شاعر در دست مسئولین نیست.
هادی با بیان اینکه شاعر تحت نظارت اداره فرهنگک و ارشاد اسلامی و سازمان تبلیغات است گفت: برای ترویج فرهنگ، بودجه لازم است که علی رغم همکاری این دو دستگاه در حد امکانات، متأسفانه بودجه ای برای تامین هزینه های چاپ و نشر تولیدات فاخر شاعران و یا سایر هزینه های شعر آئینی از جمله برگزاری محافل ادبی، جشنواره، سوگواره و یا هنرواره وجود ندارد.
وی این وضعیت را آسیبی برای شعر آیینی اردبیل دانست و گفت: شاعر با شاعر مشغول است و مسئولین حاضر نیستند،
این شاعر پیشکسوت اردبیلی با بیان اینکه کارگاه شعر آیینی، شعر اردبیل را متحول کرد گفت: اما مسئولین به آن توجهی ندارند. امروز انجمن شعرا و کارگاه شعر آیینی مورد بیتوجهی است و معلوم نیست چه کسی پاسخگوی مشکلات شاعران است.
هادی با اشاره به اینکه نهادهای انقلابی چیزی برای حمایت از شاعر ندارند، اظهار داشت: انتظار داریم از تقسیم بودجه فرهنگی دستگاهها، شعرا هم بهرهمند شوند.
وی به برخی از مشکلات شاعران اشاره کرد و گفت: درمان ابتداییترین مطالبه شاعران است چراکه شاعر اگر در سلامتی جسمی قرار نگیرد از ذهن آشفته برخوردار شده و توان خدمت به فرهنگ و زبان و ادبیانت کشور را نخواهد داشت.
این شاعر پیشکسوت در پایان سخنان خود از جدا سازی کانون مداحان و شعرا انتقاد کرد و گفت: وعده مسئولین در دوران جداسازی پس از ۵ سال، هنوز در مورد تحقق شکل گیری کانون مستقل برای شعرا محقق نشده است و این بیانگر بی توجهی مسئولین نسبت به شعر و ادبیات و فراموشی شاعر است.
هادی با تأکید بر اینکه شعرا علمدار فرهنگ هستند، بیتوجهی به شعر را عقبگرد از آرمانها دانست.
وی با بیان اینکه نگاه شاعر سیاسی است و با زبان هنر سخن می گوید به مشکلات شاعران در این خصوص نیز اشاره کرد و گفت: مسئولین باید با میدان دادن به شاعران فضا را برای شعر و شاعری مهیا کنند تا شاعر با دیدن حقایق و ارائه انتقاد سازنده تسهیلگر گرهگشاییها شود.
هادی تصریح کرد: انتقاد شاعر کمک حال دولت برای پیشبرد برنامه ها است و در حقیقت شاعر پل ارتباطی مردم و مسئولین محسوب می شود.
انتهای خبر/ ج