پایگاه خبری تحلیلی ابصارخبر اردبیل ۰۶:۱۹ - ۱۳۹۵/۰۴/۰۳
بیانیه بسیج دانشجویی دانشگاه آزاد اردبیل:

سلب تابعیت از آیت الله شیخ عیسی قاسم، ظلم به اعتقادات و نمادهای شیعیان است

سلب تابعیت از آیت الله شیخ عیسی قاسم یک جنایت علیه شهروندانی است که چشم انتظار ایجاد یک جامعه دموکراتیک در بحرین هستند. این اقدام، ظلم و ستم به اعتقادات و نمادهای شیعیان به شمار می رود.

به گزارش ابصارخبر، شورای تبیین مواضع بسیج دانشجویی دانشگاه آزاد اسلامی واحد اردبیل با صدور بیانیه ای در حمایت از انقلاب مردم بحرین بخصوص شیخ عیسی قاسم رهبر مردمی آن کشور، از مراجع قانونی جامعه جهانی خواست تا  هرچه سریعتر وارد عمل شده و ضمن پاسخ به استبداد حاکمان بحرین از ادامه جنایت های بی رحمانه حاکمان جور این کشور جلوگیری کنند.

در این بیانیه آمده است:سلب تابعیت، تهدید به زور، تجاوز به مساجد و حسینیه ها، زیر پا گزاردن حرمت ها و اعلام جنگ علیه این ملت ستمدیده و مستضعف نوع دیگری از تروریسم است که خاندان رژیم حاکم بر بحرین به منظور ساکت کردن صدای حق، بستن دهان ها از مطالبه حقوق سلب شده و حذف رهبران آزادی خواه از صحنه مرتکب می شوند.

این بیانیه می افزاید: ملت بحرین با سلاح صبر و همت بالا در حالی به مقابله و مبارزه با این ظالمان پرداختند که جهان غرب بدون هیچ حرکتی در برابر این ستم ها به نظاره نشسته است و انجمن های بین المللی و سازمان های مدافع حقوق بشر به این ملت پشت کرده  و سکوت اختیار کرده اند.

شورای تبیین مواضع بسیج دانشجویی دانشگاه ازاد اسلامی واحد اردبیل با بیان اینکه سلب تابعیت از آیت الله شیخ عیسی قاسم یک جنایت علیه شهروندانی است که چشم انتظار ایجاد یک جامعه دموکراتیک در بحرین هستندمی افزاید: این اقدام ظلم و ستم به  اعتقادات و نمادهای شیعیان به شمار می رود.

در ادامه بیانیه شورای تبیین مواضع بسیج دانشجویی دانشگاه آزاد اسلامی اردبیل در خصوص محکومیت سلب تابعیت شیخ عیسی قاسم آمده است: اقدام مسئولان بحرین علیه آیت الله شیخ عیسی قاسم فقط نقض حقوق بشر و نقض حق برخورداری وی از تابعیت کشوش نیست بلکه نقض حقوق شیعیان در داشتن آزادی دینی از طریق اقدام علیه چهره سرشناس آنها است.

این بیانیه می افزاید: تردیدی نیست که اقدام نابخردانه آل خلیفه علیه شخصیتی که نماد برجسته روحانیت معظم شیعه است، موجب شعله ور شدن مشعل انقلاب اسلامی بحرین و شکل گیری قیامی ویرانگر علیه رژیم وابسته و حاکم بر این کشور خواهد بود.

بسیج دانشجویی دانشگاه آزاد اسلامی واحد اردبیل در بیانیه خود به دولت بحرین توصیه کرد تا با پایان دادن به  اقدامات فراقانونی خود از تخریب همه پل های ارتباط با مردم و رهبران این کشور پرهیز کرده و با پذیرش  واقعیت های کشورش و برگزاری گفتگوهای جدی ملی به بحران در بحرین خاتمه دهند.

در این بیانیه با اشاره به فرمایش امام حسین(ع)  که می فرمایند: فقها امین خداوند روی زمین هستند، تأکید شده است که سلب تابعیت از آیت الله شیخ عیسی قاسم تجاوز به حقوق همه شیعیان و مسلمانان جهان و تعرض به همه رهبران مسلمان به شمار می رود.

شورای تبیین مواضع بسیج دانشجویی دانشگاه آزاد اسلامی واحد اردبیل از سازمان های ملل و نهادهای وابسته به آن خواست به منظور حمایت از مردم مظلوم بحرین در برابر استبداد حاکمان آن کشور و بازخواست آنها به خاطر جنایاتشان وارد عمل شوند.

انتهای پیام/