پایگاه خبری تحلیلی ابصارخبر اردبیل ۰۶:۴۰ - ۱۳۹۵/۰۵/۰۲

سمینار چالشهای تشخیصی درمانی تومورهای مغزی در سرعین به کار خود پایان داد

سمینار دو روزه چالشهای تشخیصی درمانی تومورهای مغزی در کودکان، نوجوانان با حضور اساتید کشوری به همت دانشگاه علوم پزشکی اردبیل در سرعین برگزار شد.

به گزارش ابصارخبر به گزارش روابط عمومی دانشگاه علوم پزشکی اردبیل، سمینار تخصصی چالشهای تشخیصی درمانی تومورهای مغزی در کودکان، نوجوانان و بالغین  با همکاری دانشگاه علوم پزشکی اردبیل و انجمن خون و سرطان ایران با حضور اساتید مجرب و علمی کشوری و متخصصین خون و سرطان، جراحان مغز و اعصاب، پاتولوژی، رادیوتراپی، اطفال، داخلی، داروسازان، پزشکان عمومی و پرستاران از اقصی نقاط کشور در سرعین برگزار شد.

 افشین فتحی فوق تخصص خون و سرطان کودکان و دبیر اجرایی همایش چالش های تشخیصی و درمانی تومورهای مغزی کودکان، نوجوانان و بالغین جوان، به خبرنگار ما گفت: سرطان مغز بعد از سرطان خون در کودکان و نوجوانان شایع است.

وی هدف از برگزاری این همایش را تبادل نظرعلمی، افزایش اطلاعات پزشکان و تعامل بین دستگاه های اداری مرتبط در تشخیص و درمان تومورهای مغزی گروه هدف اعلام کرد.

فتحی با بیان اینکه در ۶ سال گذشته در استان اردبیل ۱۵ کودک و نوجوان به تومورهای مغزی مبتلا شده اند و از میان هفت نفر از آنها که تحت مداوا قرار گرفته بودند،گفت: در این میان فقط یک بیمار فوت شده است.

وی تشخیص زود هنگام تومور مغزی را در جراحی، تخلیه و درمان به موقع آن بسیار مهم دانست و هرگونه سردرد صبحگاهی توام با استفراغ، سردردهای بیش از ۶ ماه، دوبینی، لکنت زبان و اختلال های حرکتی را از علائم تومورهای مغزی اعلام کرد.

انتهای پیام/