به گزارش ابصارخبر به نقل از پایگاه خبری اورامی، آیدین عزیزپور رئیس دانشکده کشاورزی شهرستان مشگینشهر در نشست با اعضای خانه مطبوعات مشگینشهر با بیان اینکه این دانشکده در سال 91 تصویب و در سال 92 اولین پذیرش خود را انجام داده است گفت: دانشکده کشاورزی مشگینشهر زیر نظر دانشگاه محقق اردبیلی برای اولین بار در مقطع کارشناسی پیوسته و در سه رشته تحصیلی تولیدات گیاهی، باغبانی، گرایش زراعت و گیاهان دارویی با 80 نفر دانشجو فعالیت خود را در این شهرستان آغاز کرده است و در سالهای بعدی پذیرش دانشجو به صورت مداوم ادامه یافته است.
وی افزود: بیش از 80 درصد دانشجویان این دانشکده غیر بومی این منطقه هستند و 20 درصد آن را خواهران تشکیل میدهند.
وی خاطر نشان کرد: 60 درصد اساتید در این دانشکده غیربومی شهرستان هستند و 40 درصد باقی مانده نیز معمولاً از فارغ التحصیلان رشته کشاورزی جهت تدریس در این دانشکده بهره مند میشویم.
وی ادامه داد: دانشکده کشاورزی مشگینشهر در خصوص انتخاب اساتید هیچ نقشی ندارد بلکه علاقمندان به تدریس در این دانشکده با ارائه مدارک مورد نیاز به کمیسیونهای مربوطه راهنمایی میشوند و این کمسیونها بعد از بررسی مدارک تحصیلی و سوابق علمی مجوز تدریس دریافت کرده و به این دانشکده معرفی میشوند.
عزیز پور گفت: دانشکده کشاورزی در آغاز فعالیت خود در این شهرستان با مشکلات زیادی همراه بود که ساماندهی آن وقت و انرژی را از مجموعه همکاران دانشکده گرفت به طوری که اکنون در خصوص خوابگاه دانشجویی، تغذیه دانشجویان، سایت اینترنتی و ... مشکلات رفع شده است.
وی افزود: با توجه به اینکه برخی از دانشجویان بعد از فارغ التحصیلی در برخی از رشتههای تحصیلی در بازار کار با مشکل مو اجه میشوند و یا با استقبال کم دانشجویان مواجه میشویم لذا برای رفع این مشکل و توسعه دانشکده رشتههای جدیدی همچون بیو تکنولوژی، محیط زیست، بهداشت و بازرسی از گوشت درخواست شده و در حال سیر مراحل تأیید قرار گرفته که با تایید و جذب دانشجویان بیشتر در این دانشکده زمینه توسعه دانشکده نیز فراهم میشود و زمینه برای ارتقاء دانشکده به مرکز آموزش عالی وابسته به دانشگاه محقق اردبیلی مهیا میشود.
وی تاکید کرد: با توجه به اینکه ارتقاء برخی از رشتههای تحصیلی نیازمند زیر ساخت است لذا برای توسعه این دانشکده و جذب دانشجو در رشتههای جدید و مدرن در سال گذشته با هزینه بالغ بر 3 میلیارد ريال آزمایشگاه این دانشکده تجهیز شده است و اکنون این دانشکده آماده جذب دانشجو و ارائه خدمات در سطح شهرستان و در خصوص پژوهشهای علمی است.
به گزارش پایگاه خبری اورامی، با توجه به اینکه ساختمان اصلی دانشکده کشاورزی مشگینشهر در مسیر روستای آلنی واقع شده و با گذشت بیش از 8 سال و صرف میلیاردها ريال هزینه برای احداث آن، این ساختمان همچنان بلاتکلیف و نیمه کاره رها شده است و اکنون دانشکده کشاورزی در یکی از ساختمانهای اداره اموزش و پرورش شهرستان با پرداخت اجاره بها فعالیت میکند.
رئیس دانشکده کشاورزی مشگینشهر در این خصوص گفت: ساختمان دانشکده کشاورزی از دو لحاظ با مشکل مواجه است که در حال پیگیری برای رفع این مشکل هستیم به طوری که زیر ساخت این ساختمان اعم از آب، برق، گاز و ... هنوز تکمیل نشده و طی مکاتباتی که با دستگاههای مربوطه انجام گرفته است در حال برآورد هزینه برای تکمیل زیر ساخت هستیم اما مشکل اصلی این ساختمان سند مالکیت آن است که تاکنون مالکیت آن مشخص نشده و تا زمانی که وضعیت سند این دانشکده مشخص نشده است دانشگاه ریالی برای آن هزینه نخواهد کرد.
وی افزود: از دو سال پیش به جد در حال پیگیر برای رفع مشکلات این دانشکده هستیم به طوری که در بحث سند منابع طبیعی زمین فوق را به شهرسازی واگذار کرده و شهرسازی نیز میبایست با تعریف پروژه آموزشی سند مالکیت آن را به دانشگاه محقق و یا دانشکده کشاورزی مشگینشهر واگذار کند که در مراحل پایانی قرار گرفته است.
دکتر عزیزپور تاکید کرد: در سال جاری سازمان برنامه و بودجه ردیف بودجه مستقلی برای تکمیل این ساختمان در نظر گرفته است که در سال جاری ابلاغ میشود که در صورت تحویل سند مالکیت به دانشگاه این مجتمع آموزشی تکمیل میشود.
انتهای پیام/