به گزارش خبرنگار ابصارخبر، شب گذشته نشست "بررسی ادبیات پایداری در عصر حاضر" با سخنرانی مرتضی سرهنگی، بنیانگذار ادبیات پایداری کشور در دانشگاه فرهنگیان اردبیل برگزار شد.
بنیانگذار ادبیات پایداری کشور در جمع دانشجو معلمان دانشگاه فرهنگیان اردبیل ضمن بیان خاطراتی از دوران جنگ و خاطرات ثبت شده از اسرای عراقی، گفت: ادبیات پایداری بدلیل زنده نگه داشتن رشادت ها و ایثار و فداکاری شهدا و رزمندگان اسلام بوجود آمده است.
سرهنگی در ادامه سخنان خود، رشادت های حسین لشگری خلبان ایرانی به اسارت درآمده در اوایل جنگ را یادآور شد و افزود: کار ادبیات پایداری محاسبه قیمت تمام شده جنگ است
وی با بیان اینکه ما بدهکار مردان جنگ هستیم، گفت؛ایران اسلامی بهترین بچههای خود را در جنگ از دست داد و اینک ما در دوران آرامش به جای مانده از ایثار و فداکاری آن مردان خدایی وظیفه داریم بهترین کارها را برای آن ها انجام دهیم.
سرهنگی در ادامه سخنان خود به تشریح انواع دستور زبان جنگ پرداخت و گفت؛ یک دستور، زبان تبلیغی است که در عصر جنگ بروز می کند و دستور دوم، زبان تعقلی است که بعد از جنگ بوجود می آید.
وی با انتقاد از رسانههای کشور در نحوه استفاده از دستور زبان جنگ در عصر حاضر گفت: متأسفانه رسانه های ما هنوز با زبان تبلیغی با مردم حرف میزند.
بنیانگذار ادبیات پایداری کشور در پایان سخنان خود از دانشجویان خواست تا با قراردادن قیمت تمام شده جنگ در سبد مطالعاتی خود، خود را جهت تأثیر گذاری در پیشرفت کشور آماده کنند.
وی تصریح کرد: امروز کشور به مردان با اخلاصی نیاز دارد که همچون مردان جنگ با نشان دادن وفاداری خود به نظام مقدس جمهوری اسلامی ایران همراه با خلاقیت و نوآوری تلاش و کوشش کنند.
حجت الاسلام حسنی رئیس دفتر نهاد نمایندگی مقام معظم رهبری در دانشگاه فرهنگیان اردبیل در ابتدای نشست بررسی نقش ادبیات پایداری در عصر حاضر ، به نقش تأثیرگذار دانشجو معلمان در نظام تعلیم و تربیت آینده کشور اشاره کرد و گفت: ما مدیون ایثار و فداکاری شهدایی هستیم که تا آخرین قطره خونشان از این آب و خاک پاسداری کردند.
وی از دانشجو معلمان خواست تا با مطالعه سیره عملی و رفتاری شهدا، فرهنگ سازی دینی را در جامعه ترویج دهند.
انتهای پیام/