به گزارش خبرنگار ابصارخبر، حسین قنبری مسئول بسیج دانشجویی مؤسسه آموزش عالی نوین اردبیل از راه اندازی کافه انتخابات در این مؤسسه خبرداد و گفت: به منظور ایجاد شور و نشاط انتخاباتی در بین دانشجویان این مؤسسه بسیج دانشجویی دانشگاه با همکاری معاونت فرهنگی مؤسسه اقدام به راه اندازی کافاه انتخاباتی بصورت هفتگی کرده است.
قنبری عمل به منویات رهبر معظم انقلاب جهت حضور حداکثری مردم در انتخابات را از مهمترین اهداف راه اندازی این کافه عنوان کرد و گفت: در کافه انتخاباتی، دانشجویان بسیجی علاوه ایجاد شور و نشاط انتخاباتی در بین دانشجویان به ارائه شاخص ها و معیارهای انتخاب اصلح برگرفته ار سخنان رهبر معظم انقلاب خواهند پرداخت.
وی در ادامه سخنان خود به برنامه های کافه انتخابات اشاره کرد و گفت: برگزاری تریبون آزاد ،کرسی ازاد اندیشی، پرسش و پاسخ دانشجویی و پخش نماهنگ های کاندیدای اصلح برگرفته از بیانات امام(ره) و رهبر معظم انقلاب از جمله برنامه هایی است که چهارشنبه های هر هفته در قالب کافه انتخابات در مؤسسه عالی نوین اردبیل شاهد اجرای آنها خواهیم بود.
انتهای پیام/