به گزارش ابصارخبر به نقل از روابط عمومی دانشگاه محقق اردبیلی، در پی انتشار مطلبی جعلی و خلاف واقع در کانال تلگرامی «صدای اردبیل» مبنی بر اعلام حمایت دانشگاه محقق اردبیلی از کاندیداتوری لیست حزب تدبیر و توسعه حامیان دکتر روحانی، به اطلاع همشهریان می رساند که این خبر کذب محض و جعلی بوده و این دانشگاه به هیچ وجه از هیچ گروه و یا کاندیدای خاصی حمایت نمی کند.
گودرز صادقی رئیس دانشگاه محقق اردبیلی با بیان اینکه دانشگاه مهد پرورش استعداد درخشان جامعه اسلامی و قانون مدار و قانون محور می باشد،گفت: دانشگاه محقق اردبیلی تمام تلاش خود را به کار خواهد بست تا شور و نشاط سیاسی در میان آحاد جامعه، بویژه فرهیختگان دانشگاهی افزایش یابد و هدف اصلی و اصیل این دانشگاه جلب مشارکت حداکثری مردم در انتخابات دوازدهمین دوره ریاست جمهوری و پنجمین دوره شوراهای اسلامی شهر و روستا است.
وی با تأکید بر اینکه ملاک اصلی دانشگاه فرمایشات مقام معظم رهبری است، گفت: دانشگاه با ایجاد شرایط لازم، شاهد حضور چشمگیر و پررنگ مردم در انتخابات می باشد و در این مسیر از سمتگیری و جانبداری گروه یا طیف خاص سیاسی پرهیز می نماید. اما اخیراً افرادی در یک اقدام ناپسندانه با سوء استفاده از لوگوی دانشگاه و جعل امضای اینجانب اقدام به انتشار خبر جعلی و حمایت از لیست حزب تدبیر و توسعه ایران اسلامی ائتلاف1+11 کردهاند که ضمن تکذیب خبر، دانشگاه اقدامات قانونی را در این خصوص به عمل خواهد آورد.
انتهای پیام/