به گزارش خبرنگار ابصار خبر، اسحق رسولي رئیس دانشگاه ازاد اردبیل از جابجایی مدیران این دانشگاه خبر داد و گفت: امیدواریم تغییرات صورت گرفته بتواند موجب ارتقاي بهره وري دانشگاه را بیش از پیش فرهم کند.
رئیس دانشگاه ازاد اردبیل توجه به چالش هاي موجود را خواستار شد و گفت: در فرصت ایجاد شده سعی می کنیم با برنامه ريزي جديد سرعت بیشتری به انجام کارها بدهیم.
رسولي به انتصابات اخیر اشاره کرد و گفت: سعي مي شود در انتصابات، اقتضاي پست ها در نظر گرفته شده و فرصت براي تمام نيروهاي دلسوز و كاري فراهم شود.
وي با بیان اینکه پست معاونت اداري و مالي از پست هاي حساس دانشگاه است،گفت: معمولا این قسمت بيشتر از ساير سمت ها آماج انتقادها قرار مي گيرد.
در اين جلسه ضمن تقدیر از زحمات عادل شاه ولي زده؛ معاون سابق اداري و مالي واحد اردبيل،عليپور رئیس اسبق دانشگاه آزاد اسلامي واحد خلخال و دانشگاه علمي كاربردي استان اردبيل بعنوان معاون اداري و مالي واحد اردبيل معرفی شد.
همچنین ايوب سرافراز رئيس سابق دانشگاه آزاد اسلامي واحد بيله سوار نیز رئيس اداره بازرسي دانشگاه آزاد اسلامي اردبیل شد.
به گفته رسولی رئیس دانشگاه ازاد اردبیل قرار است طی هفته آتی عليرضا عبدالرحيمي نیز به عنوان سرپرست معاونت دانشجويي و فرهنگي دانشگاه معرفي شود.
انتهای پیام/