پایگاه خبری تحلیلی ابصارخبر اردبیل ۱۳:۴۵ - ۱۴۰۳/۱۰/۰۱
مسئول دفتر نمایندگی ولی فقیه در سپاه حضرت عباس(ع):

کشور پرجمعیت، امن‌تر و شاداب‌تر است

مسئول دفتر نمایندگی ولی فقیه در سپاه حضرت عباس(ع): به تبیین اهمیت تلاش برای جوانی جمعیت کشور اشاره کرد و گفت: کشور پر جمعیت کشور پرجمعیت، امن‌تر و شاداب‌تر است.

به گزارش پایگاه خبری تحلیلی ابصارخبر، حجت الاسلام حسین علیی مسئول دفتر نمایندگی ولی فقیه در سپاه حضرت عباس(ع) در همایش اختتامیه ایده‌پردازی جوانی جمعیت که توسط معاونت دانش و پژوهش سپاه حضرت عباس(ع) استان اردبیل برگزار شد به تبیین اهمیت تلاش برای جوانی جمعیت کشور اشاره کرد و گفت: کشور پر جمعیت از امنیت بالاتری نیز برخوردار است.

وی با بیان اینکه جمعیت بالا کشور را در نشاط اجتماعی قرار می دهد گفت: کشور کم جمعیت و یا پیر از نشاط کمتری برخوردار بوده و به دلیل پیری از امنیت پایینتری برخوردار است.

مسئول دفتر نمایندگی ولی فقیه در سپاه حضرت عباس(ع) در ادامه سخنان خود به نگاه عقیدتی جوانی جمعیت در کشور پرداخت و گفت: تبعیت از ولایت و همچنین دفاع از انقلاب اسلامی در گرو جوانی و فراوانی جمعیت است.

وی به نگاه تربیتی نیز اشاره کرد و گفت: والدین با سن بالاتر از حوصله و صبر لازم برای تربیت فرزند صالح  برخوردار نبوده و نگاه تک فرزندی به خانواده نیز آسیبی به نام وابستگی فرزند و والدین را به دنبال دارد.

علیی با بیان اینکه ذات طفل بازی است از پیش دبستانی در سنین بسیار پایین انتقاد کرد و گفت: ماهیت پیش دبستانی  قبل از هفت سالکی کودک صرفا برای ثروت اندوزی است چراکه حضور کودک در پیش دبستانی آن هم قبل از هفت سالگی  منجر به خارج شدن کودک از تربیت والدین شده و به اصطلاح کودکان با تأثیرپذیری از همدیگر تربیت می شوند و این امری اشتباه است.

وی با بیان اینکه تک فرزندی سه آسیب مهم تمرکز، وابستگی و بهانه گیری را در فرزندان به دنبال دارد گفت: اختلاف سنی زیاد بین کودکان در یک خانواده نیز دارای اثرات منفی است چراکه اختلاف 8 ساله بین دوبین فرزند یک خانواده همانند تک فرزندی پنهان است.

این مبلغ اسلامی به نتایج مشاوره های حقوقی و خانواده در اجتماع اشاره کرد و گفت: 70 الی 80 درصد ازدواج هایی که ثمره تک فرزندی هستند به دلیل وابستگی زیاد و غیرمتعارف فرزند به والدین منجر به طلاق می شود.

وی با بیان اینکه تفاهم های زوجین تک فرزند غالبا 100درصدی نیست گفت: تک فرزندی پیش از انکه فرایندی اجتماعی محسوب شود مرتبط با فرهنگ است گفت: تک فرزندی در جامعه پزشکان که از درآمد بالاتری نسبت به سایرین برخوردار هستند حکایت از آسیب فرهنگی در جامعه است

علیی به آمار پژوهشی با موضوع جوانی جمعیت در 9 استان مرفه کشور اشاره کرد و گفت: تک فرزندی این استانها که مشکلات اقتصادی کمتری دارند نشان می دهد جوانی جمعیت و فرزنداوری ارتباط مستقیمی با فرهنگ دارد.

وی با بیان اینکه یک خانواده سالم حداقل باید دارای چهار فرزند باشد گفت: خانواده ای که از 4 فرزند به بالا برخوردار است مفاهیم  و ارزش های اجتماعی و خانوادگی جریان یافته و هرچه خانواده از فرزند بیشتری برخوردار شود به همان اندازه بر پویایی و نشاط خانواده افزوده می شود.