نظر شما

دیدگاه های ارسال شده توسط شما، پس از تایید توسط مدیریت در وب سایت منتشر خواهد شد

پربازدیدترین ها

سرویس: سرویس خبری کد خبر: 10762 ۰۷:۳۷ - ۱۴۰۳/۱۱/۲۲

رئیس سازمان جهاد کشاورزی:

با توزیع گسترده آرامش به بازار سیب زمینی برمی گردد

رئیس سازمان جهاد کشاورزی گفت: افزایش قیمت سیب زمینی بدلیل صادرات این محصول و همچنین ناشی از عدم عرضه کافی به بازار بوده که با توزیع گسترده قیمت این محصول در روزهای آتی متعادل می شود.

با توزیع گسترده آرامش به بازار سیب زمینی برمی گردد

به گزارش پایگاه خبری تحلیلی ابصارخبر، نوبخت اژدری گفت: طبق بررسی های بعمل آمده ۱۶۹ هزارتن موجودی انبارها بوده که ۸۰ هزارتن مصرف بذری داشته و الباقی طی روزهای آتی روانه بازار می شود.

 

وی همچنین با اشاره به ضبط بیش از ده هزارتن سیب زمینی که به صورت غیر قانونی احتکار شده بود اظهار کرد: این محموله پس از طی مراحل قانونی و اداری با قیمت متعادل روانه باز مصرف می شود.

 

وی بیان داشت : تعاون روستایی استان نیز بعنوان مباشر خرید سیب زمینی وارداتی معرفی شده و مأمور خرید سهمیه استان از سیب زمینی وارداتی بوده که آنهم در چند روز آتی با قیمت هر کیلو  ۲۹ هزار تومان روانه بازار می شود.

 

وی از عموم کشاورزان که دارای انبار سنتی و نیمه مکانیزه هستند درخواست کرد که برای جلوگیری از سواستفاده دلالان و واسطه گران و همچنین ممانعت از فاسد شدن محصول سیب زمینی این محصول را به تدریج و تا آخر اسفند روانه بازار نمایند.

 

رئیس سازمان جهاد کشاورزی استان اردبیل اضافه کرد: کشور در زمینه تامین سیب زمینی مشکلی ندارد و افزایش قیمت اخیر هم به علت التهاب ایجاد شده توسط دلالان در بازار رخ داده است و با اقدامات انجام گرفته توسط اتحادیه تعاونی روستایی و محصول وارداتی، طی چند روز آینده قیمت این محصول کاهش خواهد یافت.

 

وی با بیان این که حدود ۸۰۰ هزار تن معادل یک پنجم محصول سیب زمینی کشور در استان اردبیل تولید می‌شود، اظهار کرد: استان اردبیل با تولید این میزان سیب زمینی مقام دوم تولید این محصول در سطح کشور را دارد .

 

اژدری همچنین از صادرات ۷۴ هزار تن محصول سیب زمینی تولیدی استان اردبیل به خارج از جمله کشورهای جمهوری آذربایجان، عراق، امارات متحده عربی، روسیه، ترکمنستان و تاجیکستان خبر داد.