کد خبر: 2690 ۱۴:۱۵ - ۱۳۹۵/۰۴/۳۰

در نشست معاون فرهنگی وزیر علوم با مدیران دانشگاه محقق عنوان شد

ضرورت توجه به اتاق فکر دانشگاه/ تدوین نقشه راه تمدن اسلامی با مشارکت 150عضو هیأت علمی

مدیر فرهنگی و اجتماعی دانشگاه محقق اردبیلی از مشارکت روزانه 420 دانشجو در فعالیت های فرهنگی دانشگاه خبرداد و گفت:برنامه ها فرهنگی دانشگاه نسبت به سال 92 حدود 956 درصد افزایش داشته است.

ضرورت توجه به اتاق فکر دانشگاه/ تدوین نقشه راه تمدن اسلامی با مشارکت 150عضو هیأت علمی

به گزارش خبرنگار ابصارخبر، عصر امروز نشست صمیمی معاون فرهنگی و اجتماعی وزارت علوم با مدیران دانشگاه محقق اردبیلی در اتاق شورای دانشگاه برگزار شد.

 

دفاع از حریم دانشگاه، دانشجو و اساتید،رسالت مهم مدیریت دانشگاه است

معاون فرهنگی و اجتماعی وزارت علوم دفاع از حریم دانشگاه، دانشجو و اساتید را رسالت مهم مدیریت دانشگاه عنوان کردو افزود: مدیریت باید سپر بلای آنها در اتفاقات باشد چرا که در این زمینه مسئولیت های خطیری دارد.

هاشمی با بیان اینکه افزایش چند برابری فعالیت های فرهنگی دانشگاه محقق اردبیلی قابل تقدیر است،گفت: در سیاست های وزارت علوم، تحقیقات و فناوری برنامه های فرهنگی جزء برنامه های اصلی دانشگاه ها است و این فعالیت ها جزء فعالیت های جنبی محسوب نمی شود.

معاون فرهنگی و اجتماعی وزارت علوم، تحقیقات و فناوری ادامه داد: در جامعه ای زندگی می کنیم که تنوع دیدگاه وجود دارد اما ما هراسی از این تنوع اندیشه نداشته بلکه از آن استقبال می کنیم و یکی از شعارهای دولت تدبیر و امید استقبال از تنوع دیدگاه ها و بهره گیری از آنها در پیشبرد اهداف نظام جمهوری اسلامی ایران است.

معاون فرهنگی و اجتماعی وزارت علوم در پایان سخنان خود با بیان اینکه دانشگاه کانون علم، دین و فرهنگ است، گفت: دانشگاه ها باید با سیاست های کلان نظام و منویات مقام معظم رهبری به جلو حرکت کنند.

 

دانشگاه و نهاد نمایندگی مقام معظم رهبری،دو بال توسعه دانشگاه محقق

 گودرز صادقی رئیس دانشگاه محقق اردبیلی با اشاره به راهبرد دانشگاه محقق اردبیلی در مورد فعالیت های فرهنگی دانشگاه گفت: فعالیت های فرهنگی برای دانشگاه هدف است و در راستای این هدف گام های مثمرثمری برداشته ایم.

صادقی با بیان اینکه تعداد مقالات منتشر شده در سال 94 نسبت به سال 93 رشد 45 درصدی دارد، اظهار داشت: مقالات JCI در این مدت 66 درصد افزایش یافته است.

وی با بیان اینکه برای اولین بار فرصت های مطالعاتی در دانشگاه ایجاد و تیم های ورزشی دانشگاه نیز برای اولین بار به کشورهای همجوار اعزام شدند، گفت:در مدت تصدی مسئولیت، تعداد انجمن ها، کانون ها، همایش های کوتاه مدت و دوره های مختلف در دانشگاه چند برابر شده است.

رئیس دانشگاه محقق اردبیلی خاطر نشان کرد:معاونت فرهنگی و نهاد نمایندگی مقام معظم رهبری با همگرایی خود نقش بسزایی در شکوفایی دانشگاه داشته اند.

 

احیای تمدن اسلامی، بزرگترین هدف نهاد نمایندگی مقام معظم رهبری در دانشگاه محقق است

حجت الاسلام و المسلمین سیف اله مدبر مسئول نهاد نمایندگی مقام معظم رهبری در دانشگاه محقق اردبیلی با بیان اینکه رویکرد دانشگاه محقق اردبیلی به فعالیت های فرهنگی توسعه محور است، گفت: سال گذشته بودجه فرهنگی دانشگاه یک میلیارد تومان بود که این بودجه برای دانشگاه مادر اردبیل، بودجه زیادی نیست.

مسئول نهاد نمایندگی مقام معظم رهبری در دانشگاه محقق اردبیلی در اامه سخنان خود به بیان پاره ای از اقدامات نهاد رهبری دانشگاه محقق اردبیل پرداخت و گفت: انتشار کتاب پیام بیداری و امید که در آن نامه مقام معظم رهبری به جوانان اروپایی به 58 زبان زنده دنیا ترجمه و پخش شد یک از مهمترین اقدامات فرهنگی دانشگاه محقق است.

مدبر راه اندازی مرکز مطالعات دینی در دانشگاه را خاطرنشان کرد و گفت:مرکز مطالعات دینی در دانشگاه با حضور 150 نفر از اعضای هیات علمی با هدف احیای تمدن اسلامی در تمامی حوزه ها راه اندازی شده است.

 

وحدت رویه مهمترین عامل موفقیت دانشگاه محقق ار همه امور است

عباس فنی اصل معاون فرهنگی و اجتماعی دانشگاه محقق اردبیلی نیز با بیان اینکه  همه مجموعه های دانشگاه محقق اردبیلی به سوی اهداف مشترکی گام بر می دارند، گفت: در این زمینه وحدت رویه خوبی دارند.

وی با اشاره به همگرایی موجود در بین حوزه های مختلف دانشگاه ادامه داد: این همگرایی سبب توسعه فعالیت های فرهنگی، اجتماعی، دانشجویی، هنری و سیاسی شده است.

بیش از 420 دانشجو بصورت روزانه در فعالیت های فرهنگی دانشگاه مشارکت می کنند

 فرشاد کیوان بهجو مدیر فرهنگی و اجتماعی دانشگاه محقق اردبیلی با بیان اینکه هم اکنون در دانشگاه محقق اردبیلی پنج تشکل، 53 انجمن علمی، 23 کانون و 67 نشریه وجود دارد به مقایسه فعالیت های سال 92 تا کنون پرداخت و گفت:کل برنامه ها نسبت به سال 92 حدود 956 درصد افزایش نشان می دهد و تعداد برنامه ها از نیم برنامه در روز به 2.8 برنامه در روز افزایش یافته است.

وی  با بیان اینکه در هر روز کاری 420 دانشجو در فعالیت های مختلف فرهنگی دانشگاه مشارکت می کنند، افزود: در سال 92 در سطح دانشگاه 19 نشریه وجود داشت که 9 نشریه فعال بود اما الان 67 نشریه وجود دارد که 45 نشریه فعال هست.

 

اتاق فکر دانشگاه، نیازمند توجه و تعریف جایگاه در معاونت فرهنگی وزارت علوم است

حسن زاده عضو هیأت علمی دانشگاه محقق و و مدیر اتاق فکر استان به بیان جایگاه اجتماعی اتاق فکر پرداخت و گفت: بعد از گذشت بیش از یکسال از شروع فعالیت اتاق فکر استان در دانشگاه محقق اردبیلی و نتایج آن به نظر می رسد جهت مشارکت بیشتر اساتید و اعضای هیأت علمی دانشگاه های استان بر ای اتاق فکر ساختاری در معاونت فرهنگی وزارت علوم پیش بینی شود.

 

مشاورین فرهنگی،باید در دانشگاه هااحیا شوند

نصیری رئیس دانشکده علوم پایه دانشگاه محقق اردبیلی خواستار احیای مشاورین فرهنگی در دانشگاه شد و افزود:با احیای مشاورین فرهنگی در دانشگاه در واقع فعالیت های فرهنگی اردبیل و نهایتا استان سرو سامان خواهد یافت.

 

تشریح طرح جامع دانشگاه سبز

قویدل رئیس دانشکده کشاورزی به تشریح طرح جامع دانشگاه سبز پرداخت و خاطر نشان کرد: با تشکیل گروه همیار محیط زیست در دانشگاه محقق اردبیلی،فعالیت های این موجموعه فرادانشگاهی شده و اکنون در سطح استان مشغول فعالیت است و طرح جامع دانشگاه سبز حاصل مطالعات این گروه فرهنگی است.

وی در ادامه سخنان خود استفاده از انرژی های تجدیدپذیر در دانشگاه را متکر شد و افزود با استفاده از شیوه علاوه بر تدمین برق دانشگاه و استفاده حداقلی از کاغذ در مراحل اداری علاوه بر عمل به اقتصاد مقاومتی به طبیعت نیز احترام گذاشته می شود.

در پایان این نشست مدیران دانشگاه  و رؤسای دانشکده ها به تبادل افکار و بیان دغدغه های خود پرداختند.

انتهای پیام/