به گزارش ابصارخبر به نقل از پایگاه خبری اورامی،عظیم اکبرزاده خیاوی دانشمند برجسته بیوشیمی کشور در همایشی که با حضور فعالان اقتصادی و در خصوص اقتصاد مقاومتی برگزار شده بود گفت: با تلاش و همکاری نمایندگان استان اردبیل در تلاش هستیم مرکز گاما را در استان اردبیل با اعتباری بالغ بر 120 میلیارد ریال راه اندازی کنیم.
وی همچنینی از راه اندازی مرکز نانو فناوری با همکاری روسای دانشگاههای شهرستان در مشگینشهر خبر داد و افزود: در حال حاضر با توجه به مزایا و ضرورتهای توجه به فناوریهای نانو باید تلاش و جدیت بر این باشد تا از این فناوری های در بخش های مختلف به نحو مناسب و شایستهای بهرهبرداری شود.
وی با اشاره به اهمیت اقتصاد مقاومتی گفت: استفاده از گذشته، حال و آینده جهان در جهت اجرای اقتصاد مقاومتی مورد هدف است که باید از این تجربیان به نحو احسن در رسیدن به هدف استفاده کرد.
اکبرزاده گفت: با ظهور انقلاب اسلامی شکل جدیدی از حکومت در دنیا به وجود امد که بنای سازگاری با قطب قدرت استکبار را نداشته و به مقاومت در مقابل استکبار پرداخت و بعد از تحریمهای متعدد خصوصاً تحریمهای اقتصادی مقام معظم رهبری برای اولین بار در جهان مسئله اقتصاد مقاومتی را مطرح کرد.
وی ادامه داد: بعد از جنگ 8 سال دفاع مقدس و عدم پیروزی استکبار، جنگ تهاجمات فرهنگی و اقتصادی مطرح شد و در سالهای اخیر نیز عرصه اقتصاد در این کشور مورد تهاجم دشمن قرار گرفت و این تهاجمات نظام اسلامی را مکلف به نوآوری و نظریه پردازی و الگوسازی در عرصههای جدید اقتصادی کرد تا به خود متکی شود.
وی خاطر نشان کرد: برای اتکا به اقتصاد داخلی و تحقق اقتصاد مقاومتی میبایست نسبت به محدود کردن استفاده از منابع نفتی و رهایی از وابستگی به اقتصاد نفتی حرکت کنیم لذا اقتصاد مقاومتی در شرایطی به وجود میآید که در شرایط بحران و جنگ قرار بگیریم.
پرفسور اکبرزاده افزود: حمایت از تولید،اجرای کامل سیاستهای اصل 44 قانون اساسی، توجه به نخبگان و استفاده از فناوریهای نوین و تحقق جهاد اقتصادی از جمله مهمترین محورهای اقتصاد مقاومتی است.
وی همچنین مهمترین هدف تحقق اقتصاد مقاومتی را مهار سوداگران فسادف تحقق اقتصاد پایدار، مردمی سازی اقتصاد، ارتقاء اقتصاد مقاومتی در برابر تحریمها ... عنوان کرد.
این مسئول با اشاره به نقش مردم در تحقق اقتصاد مقاومتی گفت: مردم با مدیریت مصرف و قناعت و ساده زیستی میتوانند این کشور را در تحقق اقتصاد مقاومتی یاری کنند.
وی در پایان به تشریح طرحهای قابل اجرا در شهرستان مشگینشهر پرداخت و گفت: با توجه به وضعیت جوی و شرایط منطقه پرورش محصولاتی همچون گل سرخ، گردو، زیتون، انجیر، پوبک، سنجد، سیر، زرشک سیاه، مرغ، گاو، بز کشمیری، گز، تربیت شتر، زالو، کرم، ورمی کمپوست، خاویار، سناغ، صنایع ریسندگی و بافندگی، خشک کردن میوجات به روش صنعتیف تولید انواع کمپود، تولید دستگاه بسته بندی، تهیه مزارع گیاهان دارویی، کشت و برداشت گیاهان دارویی و همچنین بسته بندی گیاهان دارویی و تخم بهترین محصولاتی هستند که در این شهرستان قابلیت اجرا و تولید دارد.
انتهای پیام