به گزارش خبرنگار ابصارخبر، عبدالوهاب فراتی عضو هیات علمی پژوهشکده فرهنگ و اندیشه اسلامی ظهر امروز در کارگاه آموزشی جریان شناسی فرهنگی سیاسی که به همت دفتر هم اندیشی اساتید دانشگاه محقق اردبیلی در سالن بصیرت این دانشگاه با حضور اساتید و اعضای هیأت علمی دانشگاه محقق اردبیلی برگزار به جریان های سیاسی موجود در کشور اشاره و گفت:جریان های سیاسی کشور در مسیر انقلاب حرکت کنند.
عضو هیات علمی پژوهشکده فرهنگ و اندیشه اسلامی با بیان اینکه درون هر جناح طیف های مختلفی وجود دارد، گفت: هم اکنون در درون جناح اصلاح طلب 17 طیف و جناح اصولگرا شش یا هفت طیف می توان پیدا کرد.
فراتی در ادامه سخنان خودبه جریان های حاشیه و متن موجود در کشور پرداخت و گفت: برای ما باید جریان ها و نحوه عملکرد آنها اهمیت دارد.
وی با اشاره به اینکه امروز سه جریان سیاسی در کشور وجود دارد که خطوط قرمز و سبز خود را از هم تفکیک کرده اند، افزود: از این سه جریان، دو رقیب انقلاب اسلامی است و تنها یک جریان در مسیر انقلاب حرکت می کند.
عضو هیات علمی پژوهشکده فرهنگ و اندیشه اسلامی اسلام سیاسی، اسلام فرهنگی و اسلام مدنی را بعنوان سه جریان موجود در کشور نام برد و گفت:از میان این سه جریان تنها اسلام سیاسی است که در مسیر انقلاب اسلامی قرار دارد.
فراتی با بیان اینکه اسلام سیاسی برای تدبیر جامعه نظریه دارد،تصریح کرد: اسلام سیاسی دقیقا در مقابل اسلام سکولار قرار دارد اما اسلام فرهنگی و اسلام مدنی به دنبال تضعیف اسلام سیاسی هستند.
امین فتحی دبیر دفتر هم اندیشی اساتید دانشگاه محقق اردبیلی در ابتدای برنامه ضرورت برگزاری کارگاه های هم اندیشی در خصوص مسائل روز را خاطر نشان کرد و گفت: برگزاری این کارگاه ها برای آشنایی بیشتر اساتید با جریان های فرهنگی سیاسی است تا با آخرین تحولات در این حوزه آشنا شوند.
وی با بیان اینکه قرار گرفتن در جریان مسائل فرهنگی سیاسی نیاز غیر قابل انکاری است، افزود: دور از شأن یک استاد دانشگاه است که خود را در اختیار یک جریان سیاسی قرار بدهد.
دبیر دفتر هم اندیشی اساتید دانشگاه محقق اردبیلی با بیان اینکه اعتقادات و باورهای سیاسی افراد قابل احترام است تصریح کرد:اساتید دانشگاه ها باید با جریان شناسی مسائل روز بیشتر اشنا شوند.
انتهای پیام/