به گزارش ابصارخبر به نقل از آران مغان، شهرستان پارس آبادمغان یکی از مناطق مستعد کشاورزی و محصولات باغی است که از دیرباز تاکنون به لحاظ داشتن منابع لایزال الهی و زمینهای حاصلخیز یکی از قطب های مهم برای تولید محصولات باغی و کشاورزی به حساب می آید که دوشا دوش فعالیتهای بخش اقتصادی از مهمترین منابع تولیدی استان به شمار میرود.
"هادی معصومی" یکی از فعالان عرصه اقتصاد مقاومتی است که دو ماهی است به همراه پدر خانواده مشغول به کار بوده و در حال حاضر اقدام به راه اندازی کارگاهی در محوطه خانه پدری خود در شهرستان پارس آباد کرده و به دنبال آینده ای روشن در زمینه اقتصاد است.
هادی 20 ساله که دانشجوی کارشناسی رشته کامپیوتر است این روزها با ایجاد یک کارگاه میوه خشک کن توانسته برای خود و خانواده اش کسب درآمد کند و به همت و تلاش بسیج سازندگی سپاه ناحیه پارس آباد سرعت و تکامل بیشتری به کار خود داده است.
این جوان کارآفرین پارس آبادی در مصاحبه با خبرنگار آران مغان می گوید: با پس اندازی که داشته برای اجرای این طرح که در ابتدا مستلزم داشتن یک دستگاه میوه خشک کن بوده 85 میلیون ریال هزینه کرده است.
وی ادامه داد: با خرید این دستگاه و راه اندازی کارگاهی کوچک که در حیاط خانه پدری اش ایجاد کرده، میوه هایی مانند سیب، زردآلو، انجیر، هلو، لواشک، انگور، کشمش، گلابی و همه میوه جات که میتوان خشکشان کرد، در دستگاه خشک کرده و در بسته های 5 الی 10 کیلویی بسته بندی و روانه بازار مصرف می شود.
معصومی با بیان اینکه روزانه در این کارگاه 250 کیلو انواع میوه خشک می شود، قیمت هر کیلو آلوچه خشک برای عمده خریداران را 11 هزار تومان عنوان کرد و گفت: محصولات باغی بعد از ورود به کارگاه و خشک شدن در دستگاه میوه خشک کن بسته بندی و روانه بازار مصرف و شهرهایی از جمله تبریز می شود.
این فعال عرصه اقتصاد مقاومتی که توانسته به صورت مستقیم و غیر مستقیم زمینه اشتغال 9 نفر از جوانان و خانواده خود را فراهم کند، تصریح کرد: در حالی با مساعدت بسیج سازندگی سپاه ناحیه پارس آباد 30 میلیون تومان وام در قالب صنایع تبدیلی دریافت کرده، که قرار است برای توسعه و جابجایی کارگاه و بکارگیری افراد بیش تر در این کارگاه دوباره تسهیلات ویژه ای از سوی سپاه این شهرستان کمک شود.
معصومی با بیان اینکه در راه اندازی این کارگاه به جز بسیج سازندگی حمایتی از سوی ارگانی نشده، عمده مشکلات خود را عدم حمایت مسوولان، کمبود تجهیزات کارگاه و نبود بازار فروش برای محصولات خود بیان کرد و گفت: در این کارگاه علاوه بر خشک کردن محصولات باغی در زمینه تهیه لواشک و کمپوت میوه هم فعال است و اگر حمایت شود می توان بازار شهرستان را از این حبوبات بی نیاز کرد.
حضور جوانان جویای کار در مشاغل کشاورزی و استفاده از ظرفیت و توان فکری و علمی خود در بهرهبرداری از طرحهای اقتصاد مقاومتی امری قابل تحسین بوده که باعث رخت بستن بیکاری از جامعه و افزایش اشتغال در جامعه و تولیدات داخلی شود.
گزارش از مرتضی بری
انتهای پیام/