کد خبر: 2977 ۰۶:۰۳ - ۱۳۹۵/۰۶/۱۴

مسئول مرکز مطالعات حرکت‌های جهادی سازمان بسیج سازندگی:

بسیج سازندگی با ارائه مدل های روز، فعالیت های جهادی خود را سامان دهی می کند

مسئول مرکز مطالعات حرکت‌های جهادی بسیج سازندگی در اردبیل گفت: بسیج سازندگی با رویکرد ارائه مدل های به روز با توجه به تحولات کشور فعالیت های جهادی خود را سامان دهی می کند.

بسیج سازندگی با ارائه مدل های روز، فعالیت های جهادی خود را سامان دهی می کند

به گزارش خبرنگار ابصارخبر، مهدی محمدی مسئول مرکز مطالعات و حرکت‌های جهادی سازمان بسیج سازندگی  در اردبیل گفت: بسیج سازندگی با رویکرد ارائه مدل های به روز با توجه به تحولات کشور فعالیت های جهادی خود را سامان دهی می کند.

مسئول مرکز مطالعات و حرکت‌های جهادی سازمان بسیج سازندگی نظارت و سرکشی از اردوهای جهادی بسیج سازندگی در کشور را جهت ارزیابی سطح کیفی اردوها دانست و افزود: هدف از سرکشی، رسیدگی و حل موانع بی خبر سر راه اردوهای جهادی است.

محمدی با اشاره به بسیاری از مشکلات سر راه اردوهای جهادی، تعاملاتدسازنده با دستگاه های اجرایی استان را کلید حل مشلات دانست و گفت:با این حال مشکلاتی سر راه اردوهای جهادی در اقصی نقاط کشور مشاده می شود که باید مستقیما در تعامل با تهران حل شود.

دست های کوچک کارهای بزرگ انجام می دهند

مسئول مرکز مطالعات و حرکت‌های جهادی سازمان بسیج سازندگی از اردوهای جهادی دانش آموزی بعنوان شالوده و زیر بنای اردوهای جهادی در سال های آینده نام برد و گفت: برگزاری اردوهای جهادی در مقاطع آموزشی متوسطه می تواند علاوه بر تربیت مدیران توانمند در ساماندهی حرکت های جهادی آینده نیز نقش به سزایی ایفا کند.

محمدی استفاده از دانشجویان با سابقه بعنوان سرتیم گزوه های جهادی دانش آموزی را سازنده و حیاتی عنوان کرد و گفت: حضور دانشجویان پرتلاش در حوزه اردوهای جهادی دانش آموزی می تواند علاوه بر انتقال تجربه در شکل گیری تفکر جهادی نیز مثمر ثمر شود.

وی به سخنان سردار نقدی در خصوص اردوهای جهادی اشاره کرد و گفت: امروز بسیج سازندگی بعنوان یکی از رده های موفق بسیج مستضعفین در کشور مطرح است.

دامنه مأموریت های بسیج سازندگی گسترده است

عظیم سرداری مسئول بسیج سازندگی سپاه حضرت عباس علیه السلام استان نیز به دامنه گسترده مأموریت های بسیج سازندگی اشاره کرد و گفت: عضویت در ستاد اشتغال زایی استان،پیشبرد اهداف اقتصاد مقاومتی در کنار  محرومیت زدایی از چهره های مناطق محروم استان با وجود کمبود امکانات و بودجه از جمله مأموریت های بسیج سازندگی استان است.

وی در ادامه سخنان خود به سرپنجه های حرکت های جهادی در استان اشاره کرد و گفت: تمام اقشار بسیج با ورود به مبحث سازندگی می توانند نقش مثمر ثمری در راستای تحقق آرمان های انقلاب اسلامی بردارند.

مسئول بسیج سازندگی استان از اردوهای جهادی بسیج دانشجویی و دانش آموزی بعنوان بازوهای توانمند بسیج سازندگی استان نام برد و گفت: انتظار می رود سایر اقشار بخصوص بسیج ادارات نیز با ورود به حوزه سازندگی گام های بلندی در تحقق اهداف بسیج سازندگی بردارند.

سرداری در بخش دیگری از سخنان خود به طرح های عمرانی بسیج سازندگی اشاره کرد و گفت: امسال طی توافقات انجام شده با سازمان نوسازی مدارس و آموزش و پرورش تعمیر و مرمت 250 مدرسه در سطح استان پیش بینی شده است که با کار شبانه روزی جهادگران دانشجو و دانش آموز اکثر مدارس مورد تفاهم نامه آماده تحویل هستند.

تأمین اعتبار، بزرگترین مشکل اردوهای جهادی استان است

وی تأمین اعتبار جهت کارهای عمرانی را بزرگترین مشکل اردوهای جهادی عنوان کرد و گفت:تمام فعالیت های جهادی بسیج سازندگی در راستای اقتصادی مقاومتی انجام می گیرد ولی با این وجود باید حد اقل امکانات از جمله وسایل و تجهیزات لازم باید در اختیار گروه های جهادی قرارگیرد تا کار به نحو احسن انجام شود.

وی ضمن تقدیر از صدا و سیما در خصوص به تصویر کشاندن اردوهای جهادی خاطر نشان کرد: اگر تفکر جهادی مثل تفکر صالحین در جامعه جا بیافتد شاهد روند رو به رشد حرکت های جهادی در تمام ابعاد در کشور خواهیم شد.

سرداری با بیان اینکه تقویم اجرایی فعالیت های جهادی هرسال تدوین و در اختیار مسئولان استانی قرار می گیرد خاطرنشان کرد: تأمین تجهیزات و منابع مالی حداقل ترین کاری است که مسئولان استان می توانند در راستای محرومیت زدایی و پیشرفت استان در اختیار گروه های بی ادعای جهادی قراردهند.

وی در پایان سخنان خود ضمن تقدیر از خیرین استان جهت حل مشکلات و دستگیری از جهادگران در انجام مأموریت های محوله، روحیه مطالبه گری را از جمله خصلت های جهادگران توصیف کرد و افزود: وقتی مطالبه ای به حق از سوی جهادگران جهت محرومیت زدایی منطقه ای مطرح می شود، مسئولان استان باید با حسن نیت موارد را مورد بررسی قرار داده و در جهت حل موانع و برطرف کردن مشکلات گام بردارند.

وی از مسئولان حرکت های جهادی نیز خواستارایجاد قرارگاه پشتیبانی اردوهای جهادی در کشور شد و افزود:ایجاد صندوق اعتبار کارهای ضروری ، می تواند در انجام بهتر وظایف محوله بسیج سازندگی نقش مهمی ایفا کند.

انتهای پیام/