به گزارش ابصار خبر، عصر امروز فیلم هیهات با موضع اجتماعی و مفاهیم عاشورایی به همت انجمن اسلامی دانشجویان دانشگاه محقق اردبیلی در سالن خودسیانی این دانشگاه به نمایش درآمد.
علی نیکجو یکی از دانشجویان در بارا هیهات به حبرنگار ما گفت: فیلم هیهات از چهار روایت تشکیل شده که از این میان روایت سوم زیبا و اثر گذار و با معنی است.
وی می افزاید: روایت سوم در این میان داستانی قوی و تاثیر گذار و قوت بخش حس عزت و غیرت در مخاطب است و به لحاظ احساسی نیز مخاطب را به خوبی درگیر می کند.
ابراهیم هاشم زاده در مورد هیهات معتقد است: هیهات میکوشد در قالب داستانهایی امروزی به طرح مفاهیم دینی عاشورا بپردازد همانگونه که نام آن برگرفته از شعار و فریاد جهانگستر سیدالشهدا در کربلا گرفته شده است
وی با بیان اینکه اپیزود یک می توانست شروع خوبی برای فیلم شود، گفت: هیهات شروع خوبی نداشت.روایتاش پیچیده است و در کل مشخص است که کارگردان زمان کافی برای شرح و بسطش نداشته است.
این دانشجو معتقد است:تنها اپیزود هیهات بیش از آنکه زیارت و حال و هوای عاشورا را تداعی کند،به تصویر کشیدنِ «توکل» است.
وی می گوید: هیهات بدون اپیزود چهارم، چیزی کم داشت. روایت چهارم جذاب بر جذابیت و کشش فیلم افزوده و به نوعی بارِ کل فیلم را روایت چهارم به دوش میکشد.
دانشجوی فعال هنری در پایان سخنان خود با بیان اینکه سینمای ما باید به دنبال استکبار ستیزی باد خاطر نشان کرد: آن چیزی که امروز سینمای ما به آن نیاز دارد، بیان مفایهم ضداستکباری است که با تاکید بر عدالت اجتماعی میتواند در سطح جهانی نیز اثرگذار شود.
انتهای پیام/