به گزارش خبرنگار ابصارخبر، حجت الاسلام مسعود رجب نژاد مدیر حوزه علوم اسلامی دانشگاهیان اردبیل از آغاز ثبت نام در حوزه علوم اسلام دانشگاهیان خبرداد و گفت: دانشجویان علاقمند می توانند به دفاتر نهاد رهبری در دانشگاه های استان مراجعه کنند.
مدیر حوزه علوم اسلامی دانشگاهیان اردبیل با بیان اینکه یکی از آرمانهای نظام مقدس جمهوری اسلامی ایران، از ابتدا،تحقق عملی دانشگاه اسلامی و اسلامی شدن دانشگاهها است،گفت: مسلماً یکی از راهکارهای تحقق این مهم آموزش نظام مند و عمیق معارف اسلامی به دانشجویان و فرهیختگان دانشگاهی است.
رجب نژاد تأسیس حوزه علوم اسلامی دانشگاهیان را جهت تحقق این امر عنوان کرد و گفت: حوزه علوم اسلامی دانشگاهیان در بهمن ماه 1377 با نام حوزه دانشجویی شهید آیت الله دكتر بهشتی (ره) تأسیس شد.
وی افزود: در سال 1389 با توجه به گسترش مخاطبین حوزه و تشابه اسمی با برخی مراکز علمی و حوزوی، به حوزه علوم اسلامی دانشگاهیان تغییر نام یافت و در حال حاضر با 42 مرکز فعال در سطح کشور فعالیت می کند.
مدیر حوزه علوم اسلامی دانشگاهیان اردبیل در ادامه سخنان خود به بیان اهداف و مأموریت های حوزه علوم اسلامی دانشگاهیان پرداخت و گفت:حوزه علوم اسلامی دانشگاهیان مرکز اردبیل مستقر در خانه فرهنگ دانشگاه محقق اردبیلی با هدف نسبت یابی معرفت جویان با رسالت دانشجوی تراز انقلاب و نقش آفرینی برای تحقق دانشگاه اسلامی و ارتقای نقش از مدیریت صرف به نقشهای تربیتی(مربی دبیران و معرفت جویان)، از عموم دانشجویان جهت شرکت در دوره های معرفت جویی دعوت به ثبت نام می کند.
انتهای پیام/