کد خبر: 3450 ۱۶:۴۱ - ۱۳۹۵/۰۹/۰۱

رئیس دانشگاه علوم پزشکی اردبیل؛

بدهی 200 میلیارد تامین اجتماعی به علوم پزشکی اردبیل

رئیس دانشگاه علوم پزشکی اردبیل با بیان اینکه حوزه سلامت جزو معدود حوزه هایی است که پروژه های آن بدون وقفه در حال انجام است،گفت: با وجود پلمپ‌ها و جریمه‌های میلیاردی برخی از پروژه های طرح نظام سلامت که ناشی از برخی سنگ اندازی ها و بی انصافی ها است، ما همچنان به کار خود ادامه می دهیم.

بدهی 200 میلیارد تامین اجتماعی به علوم پزشکی اردبیل

به گزارش ابصارخبر به نقل از سبلانه، فرهاد پورفرضی رئیس دانشگاه علوم پزشکی اردبیل امروز در نشست خبری، با بیان اینکه حوزه سلامت جزو معدود حوزه هایی است که پروژه های آن بدون وقفه در حال انجام است، گفت: با وجود پلمپ‌ها و جریمه‌های میلیاردی برخی از پروژه های طرح نظام سلامت استان اردبیل که ناشی از برخی سنگ اندازی ها و بی انصافی ها است، ما همچنان به کار خود ادامه می دهیم و این حجم کاری در حوزه سلامت این استان تاکنون بی سابقه است.

به گفته وی ساختمان ستاد مرکزی علوم پزشکی اردبیل بدون پروانه کار شده و با وجود مکاتبات صورت گرفته از سال 85 جریمه 4 میلیاردی برای آن صادر شده است ؛ همچنین برای صدور پروانه کلینیک های ویژه هم نیز دانشگاه علوم پزشکی  باید ارقام چند صد میلیونی پرداخت کند.

82 میلیارد تومان هزینه درمان در جیب مردم

رئیس دانشگاه علوم پزشکی اردبیل خاطرنشان کرد: با وجود هجمه‌های ناعادلانه به خدمات ارزنده علوم پزشکی،مقایسه وضعیت فعلی حوزه درمان استان اردبیل با مدت زمان قبل از اجرای طرح نظام سلامت خود موید این مطلب است که که قدم های موثری برداشته شده و میزان پرداختی مردم به میزان قابل توجهی کم شده است.

وی گفت: با اجرای گام اول طرح تحول طی بسته اول خدمتی که از سال 93 آغاز شد پرداختی بیماران بستری در بیمارستان های دولتی از 33 درصد به 7.5 درصد رسیده و از این طریق در استان اردبیل 82 میلیارد تومان هزینه درمان مردم در جیبشان مانده است.

مراجعه غیر ضروری به اورژانس اردبیل باید ریشه یابی شود

پورفرضی تصریح کرد: در مدت اجرای طرح تحول نظام سلامت در استان اردبیل مراجعه به اورژانس ها 18.49 و تعداد بیماران بستری در بیمارستان های دانشگاه علوم پزشکی به 10.72 درصد افزایش یافته است.

وی تعداد مراجعین به اورژانس  استان اردبیل در ماه را 100 هزار نفر عنوان کرد و گفت: به طور میانگین در هر ماه 2میلیون نفر در درمانگاه ها ، اوژانس و بیمارستان های استان ویزیت می شود .

به گفته رئیس دانشگاه علوم پزشکی اردبیل با وجود ویزیت روزانه 55 هزار بیمار در سطح بیمارستان های دولتی استان اردبیل میزان رضایتمندی مراجعه کنندگان به  این بیمارستان ها 91 درصد است  که البته ممکن است در بین این حجم ویزیت شده یکی دو نفر هم ناراضی باشند که انتظار می رود  این نارضایتی را با جو سازی بزرگ نکنند.

وی یادآور شد: نباید از حوادث پیش آمده سو استفاده شده و اتهام زنی کرد ؛ در مرگ مغزی جوان ۲۷ ساله اردبیلی در بیمارستان امام خمینی (ره)؛ بنا به کارشناسی های صورت گرفته ؛ مرگ مغزی وی به دلیل تأخیر در رسیدگی به این بیمار نیست .

به گفته این مسئول  کثرت بالای مراجعین غیر ضروری به اورژانس  را مشکلی دانست که باید  باید آسیب شناسی شود.

کاهش 12 درصدی سزارین در اردبیل

رئیس دانشگاه علوم پزشکی اردبیل بابیان اینکه  با وجود تمام مشکلات  نهایت تلاشمان را برای ارائه خدمات با کیفیت به مردم  کار بسته ایم، گفت: در حال حاضر  بیمه تامین اجتماعی 200 میلیارد تومان به دانشگاه علوم پزشکی بدهکار است و بیمه سلامت هم 14 ماهه است که پولی بابت خدمات ارائه شده توسط بیمارستانها به بیماران تحت پوشش را به ما پرداخت نکرده است.

وی یادآور شد:  در خصوص بسته دوم طرح تحول  که مربوط به ترویج زایمان طبیعی است از زمان اجرای طرح تحول سلامت تا پایان شهریور ماه  امسال 28 هزار زایمان طبیعی صورت گرفته و تعداد سزارین ها هم در همین مدت 12.6 کاهش یافته است.

 

هزینه 361 میلیارد ریالی برای بازساری و نوسازی بیمارستان های دولتی در اردبیل

پور فرضی گفت: در زمینه ارتقای کیفیت هتلینگ  برای بازساری و نوسازی بخش ها و تجهیزات و امکانات فرسوده بیمارستان های علوم پزشکی و احداث مراکز جدید بیش از 361 میلیارد ریال هزینه شده است  که افزایش رضایتمندی خدمات ارائه شده در مراکز درمانی استان بعد از اجرای طرح 91 درد بوده است.

وی افزود: برای ارائه خدمات بیشتر درمانی به مناطق دور افتاده  استان اردبیل تعداد پزشکان متخصص ماندگار 78 نفر است که برای این پزشکان پرداختی های تشویقی در نظر گرفته می شود.

این مسئول خاطر نشان کرد: برای ایجاد امکانات و دسترسی آسان مردم به متخصصین در ساعات عصر، شب و ایام تعطیل و به منظور ارتقا و بهبود خدمات کلینیک های سرپایی 90 نفر پزشک متخصص و فوق تخصص در رشته های های مختلف درمانی به صورت مقیم در بیمارستان های استان اقامت دارمند .

راه اندازی 18کلینیک ویژه دراستان اردبیل

به گفته پور فرضی در جهت ارتقاء کیفیت خدمات ویزیت 18 کلینیک ویژه  با حضور198 پزشک متخصص و فوق تخصصص ایجاد و راه اندازی شده که در نوبت عصر به مردم ارائه خدمات می دهند؛

وی ادامه داد:  در 6 ماهه اول سالجاری 446 هزار بیمار در این کلینیک های ویژه  با پرداخت تعرفه های دولتی حداکثر 4800 تومان توسط  پزشک متخصص و فوق تخصص ویزیت شده اند.

ایجاد و راه اندازی دو بخش ویژه  247و 724 در دو بیمارستان اردبیل از دیگر خبرهایی بود که پورفرضی با اعلام آن گفت: بخش ویژه  247 در بیمارستان امام مخصوص کسانی است که علائم سکته قلبی را دارند و در این بخش خدمات لازم در کمتر از یک ساعت انجام می شود تا با عملیات به موقع شاهد  ناقض شدن عضلات نباشیم.

وی یادآورشد: در بخش ویژه 724 هم که در بیمارستان علوی ایجاد می شود مخصوص بیمارانی است که با علائم سکته مغزی  به بیمارستان مراجعه می کنند.

انتهای پیام/