کد خبر: 3570 ۰۸:۵۴ - ۱۳۹۵/۰۹/۲۰

مسئول دفتر نمایندگی ولی فقیه در بسیج دانشجویی:

ازدواج نیمه مستقل، تنها راه جلوگیری جوانان از انحرافات اخلاقی است

مسئول دفتر نمایندگی ولی فقیه در بسیج دانشجویی به مناست سالروز ازدواج پیامبر اکرم با حضرت خدیجه ضمن برشمردن ویژگی های این ازدواج آسمانی،گفت:با ازدواج نیمه مستقل می توان جلوی انحرافات اخلاقی جوانان را گرفت.

ازدواج نیمه مستقل، تنها راه جلوگیری جوانان از انحرافات اخلاقی است

به گزارش خبرنگار ابصارخبر،حجت الاسلام سید محمد سید سیاح مسئول دفتر نمایندگی ولی فقیه در ناحیه بسیج دانشجویی به مناسبت سالروز ازداج پیامبر اکرم با حضرت خدیجه(س) به اهمیت ازدواج در اسلام پرداخت و گفت: طبق احادیث نبوی محبوب ترین کانون در نزد خداوند متعال کانون نهاد خانواده است که مقدمه آن نیز ازدواج است.

مسئول دفتر نمایندگی ولی فقیه در ناحیه بسیج دانشجویی به ازدواج حضرت خدیجه(س) با پیامبر اکرم(ص) اشاره کرد و گفت: در روایات نقل است که وقتی از حضرت خدیجه(س) علت انتخاب پیامبر اکرم (ص) به همسری را می پرسند در حالیکه بزرگان و اشراف عرب به خاطر زیبایی و ثروت حضرت خدیجه(س) خواستار ازدواج با وی بودند، ایشان خویشاوندی، ا مانتداری و صداقت در کنار اخلاق خوب را مهمترین علت ازدواج با پیامبر اکرم(ص) بیان می کند.

سیدسیاح افزود: بر اساس روایت ذکر شده تدین، تقوا و پاکی مهمترین ملاک ها و معیارها در انتخاب همسر به شمار می رود. و مباحثی چون کار و مسائل اقتصادی در رتبه های بعدی قرار دارد.

وی ازدواج پیامبر اکرم(ص) با حضرت خدیجه(س) را پر برکت ترین ازدواج ها توصیف کرد و گفت: حاصل این ازدواج وجود مبارک حضرت فاطمه زهرا(س) است که افتخار همسری امیرالمومنین حضرت علی(ع) و مادری ائمه اطهار(ع) را دارد که منشاء  تمام خیر و برکات نیز است.

مسئول دفتر نمایندگی ولی فقیه در ناحیه بسیج دانشجویی در ادامه سخنان خود به فرازهایی از نحوه همسراری پیامبراکرم(ص) و حضرت خدیجه(س) پرداخت و گفت: زوج های جوان باید همسرداری و تکریم همسر را از پیامبر اکرم(ص) و حضرت خدیجه(س) بیاموزند.

سید سیاح به روایات ائمه اطهار(ع) در خصوص محبت بین پیامبراکرم(ص) و حضرت خدیجه(س) اشاره کرد و گفت: پیامبر اکرم(ص) به قدری حضرت خدیجه(س) را دوست  داشت که حتی بعد از وفات ایشان نیز هچوقت او را فراموش نکرد و همیشه از او به خوبی یاد می کرد بطوریکه از گوشت قربانی به دوستان حضرت خدیجه نیز می فرستاد تا جائیکه یکی از همسران جوان پیامبر به نام عایشه زبان به اعتراض می گشاید و می گوید: یا رسول الله حضرت خدیجه(س) مسن بود و خداوند نیز بهتر از او را به شما ارزانی داشت، پس بهتر است فراموشش کنی و پیامبر اکرم (ص) نیز در جوابش گفت: به خدا قسم، خداوند متعال بهتر از حضرت خدیجه (س) را به من نداده است، بطوریکه وقتی همه من را ترد کردند او من را پذیرفت و در زمان غربت اسلام نیز او مسلمان شد.

وی افزود: بر اساس همین روایات، حضرت خدیجه نیز  عشق و محبت وافری به پیامبر(ص) داشت بطوریکه قبل از اسلام و رسالت پیامبر(ص)که آن حضرت در غار حراء سکنی گزیده بود و با معبودش راز و نیاز می کرد، حضرت خدیجه(س) آب و نان به پیامبر می رساند و با پای پیاده برای رسیدن به غار حراء  از کوه بالا  می رفت ، فرشته الهی پیامبر(ص) را از آمدن حضرت خدیجه(س) با خبر می کرد و پیامبر از کوه پایین امده و در وسط راه با خدیجه ملاقات می کرد.

مسئول دفتر نمایندگی ولی فقیه در ناحیه بسیج دانشجویی تصریح کرد:حضرت خدیجه(س) تمام ثروت و امکاناتش را به پای پیامبر(س) ریخت و فرمود: این خانه خانه توست و اختیار تمام دارایی من نیز با شما است و در هر راهی که صلاح می دانید مصرف کنید. بدین علت است که نظریه پردازان قائل اند که یکی از عوامل مهم پیروزی اسلام ثروت حضرت خدیجه(س) بود.

 

سید سیاح در ادامه سخننا خود به بیان مشکلات زوج های جوان امروزی پرداخت و گفت:  یکی از مشکلات زوج های کنونی داشتن توقعات بیجا از یکدیگر است

وی خاطر نشان کرد: همسران و زوج های جوان بهتر است در این زمینه به زندگی حضرت خدیجه(س) و پیامبر اکرم(ص) اقتدا کنند.

مسئول دفتر نمایندگی ولی فقیه در ناحیه بسیج دانشجویی با اشاره به روایات گفت: حضرت خدیجه(س) در قبال آن همه خدماتی که به پیامبر اکرم(ص) و در راه اسلام انجام داد هیچ توقعی از ایشان نداشت و در طول زندگانی نیز هیچگونه خواسته ای از ان حضرت نداشت تا جائیکه در آخرین روز های زندگی پر برکتشان نیز حُجب و حیا باعث شد تا آخرین خواسته شان که  قرار گرفتن پیراهن پیامبر(ص) به جای کفنشان  بود را نیز از طریق حضرت فاطمه زهراء(س) از ایشان درخواست کند.

سید سیاح  ازدواج را بهترین وسیله برای رسیدن انسان به کمال خواند و گفت: ازداوج باعث دوری انسان از فحشا و منکر می شود بطوریکه در روایات نیز  آمده است هر کس که ازدواج کند در واقع  نصف دینش را حفظ کرده است.

وی بالا رفتن سن ازدواج در جامعه را یکی از مشکلات جامعه کنونی عنوان کرد و گفت: بر مسئولین فرهنگی لازم است مقدمه ازدواج آسان برای جوانان را فراهم کنند.

مسئول دفتر نمایندگی ولی فقیه در بسیج دانشجویی استان با اذعان به این نکته که همه ما از مشکلات اقتصادی، عدم اشتغال جوانان و تورم سنگین آگاه هستیم، ازدواج در سنین دبیرستانی را مهمتر از دوران دانشجویی عنوان کرد و گفت: با ازدواج نیمه مستقل آن هم در سنین جوانی می توان جلوی انحرافات اخلاقی و جنسی بسیاری را که توسط دشمنان اسلام و انقلاب در حال ترویج است به راحتی گرفت.

سید سیاح گفت:  دختر و پسر دانشجو و دبیرستانی که به خاطر غرایز جنسی در فشار است می تواند با عقد مَحرمیَت به تحصیل خود ادامه داده و هرکدام نیز در خانه پدری  که عقود هم هستند می توانند  هر وقت هم که بخواهند با هم باشند.

وی  ایجاد محیط های تفریحی، سالن های ورزشی، سینما و امثال آن را چون مُسَکِن برای جوانان عنوان کرد و گفت:  هیچکدام از وسایل تفریحی نمی توانند مشکلات جوانان را برطرف کند

مسئول دفتر نمایندگی ولی فقیه در بسیج دانشجویی استان تصریح کرد: تنها نسخه نجات بخش جوانان فراهم کردن زمینه های ازدواج نیمه مستقل است و خانواده ها بایدبا پرهیز از رواج اشرافیگری، ریخت و پاش، تجملات و کاهش مهریه و جهزیه  قدم های مثبتی در تسهیل ازدواج جوانان بردارند.

انتهای پیام/