کد خبر: 3606 ۱۱:۴۷ - ۱۳۹۵/۰۹/۲۵

در آستانه میلاد پیامبر اکرم(ص)؛

جشن وحدت در دانشگاه آزاد اردبیل برگزار شد

جشن وحدت به مناسبت فرا رسیدن سالروز میلاد با سعادت پیامبر اکرم(ص) و امام جعفر صادق(ع) به همت بسیج دانشجویی دانشگاه آزاد اسلامی اردبیل در مسجد این دانشگاه برگزار شد.

جشن وحدت در دانشگاه آزاد اردبیل برگزار شد

به گزارش خبرنگار ابصارخبر، جشن وحدت به مناسبت فرارسیدن سالروز میلاد با سعادت پیامبر اکرم(ص) و امام جعفر صادق(ع) به همت بسیج دانشجویی دانشگاه آزاد اسلامی اردبیل با همکاری دفتر نهاد نمایندگی مقام معظم رهبری در دانشگاه آزاد اسلامی واحد اردبیل در مسجد این دانشگاه برگزار شد.

حجت الاسلام حمید واحدیزاده مسئول دفتر نهاد نمایندگی مقام معظم رهبری در دانشگاه آزاد اسلامی اردبیل ضمن تبریک هفته وحدت به آیات قران کریم در این خصوص اشاره کرد و گفت: انسان ها باید با استفاده از آموزه های دین خود را چنان بسازند که سرشت پاکشان در تحولات دوران، غبارآلود نشود.

مسئول دفتر نهاد نمایندگی مقام معظم رهبری در دانشگاه آزاد اسلامی اردبیل در ادامه سخنان خود به بیان ویژگی های پیامبراکرم(ص) پرداخت و گفت: اعتقاد و رفتار ما نیز باید با تأسی از زندگانی پیامبر (ص) از 2 نوع آگاهی نشأت بگیرند.

وی با بیان اینکه اختیار سرسلسله و سرمنشأ تکلیف در انسان است، گفت: ائمه معصومین(ع) به خاطر داشتن 2 آگاهی  نه تنها طرف گناه نرفتند بلکه فکر گناه نیز به ذهنشان خطور نکرد.

واحدی زاده در ادامه سخنان خود به تشریح این 2 آگاهی پرداخت و گفت: تقویت معرفت انسان نسب به آفریدگار و همچنین داشتن علم به عواقب و پیامدهای گناهان باعث می شود که انسان ها کمتر به سمت گناه بروند.

مسئول دفتر نهاد نمایندگی مقام معظم رهبری در دانشگاه آزاد اسلامی اردبیل با یادآوری این نکته که خداوند متعال قادر بر همه امور است، گفت: افزایش معرفت به خداوند باعث کاهش رغبت انسان به انجام فعل گناه می شود.

واحدی زاده از دانشجویان خواست تا با بررسی پیامدها و آثار مخرب گناه در انسان با دوری از زشتی ها به کمال برسند.

وی با بیان اینکه منبع علم فطرت است، گفت: هرکس که پایبند به فطرت الهی باشد و از نیروی تعقل استفاده کند  قطعاً خداوند متعال نیز در راه رسیدن به هدف، کمکش خواهد کرد.

مولودی خوانی و اجرای مسابقه کتاب خوانی از دیگر بخش های جشن هفته وحدت در دانشگاه آزاد اردبیل بود.

انتهای پیام/