کد خبر: 4130 ۰۹:۴۴ - ۱۳۹۵/۱۲/۱۸

در همایش «لذت تجربه یک زندگی متفاوت» مطرح شد؛

علامت سوال، گمشده ادبیات معاصر است

وحید ضیایی نویسنده و مترجم ایرانی در همایش «لذت تجربه یک زندگی متفاوت با شعر و ادبیات» که توسط کانون فن بیان دانشکاه محقق اردبیلی در این دانشگاه برگزار شد، گفت: علامت سوال، گمشده ادبیات معاصر است.

علامت سوال، گمشده ادبیات معاصر است

به گزارش خبرنگار ابصارخبر، همایش «لذت تجربه یک زندگی متفاوت با شعر و ادبیات» با موضوع شعردرمانی، قصه درمانی، فن بیان، کتاب درمانی همراه با آواز خوانی ایرانی توسط کانون فن بیان دانشکاه محقق اردبیلی در این دانشگاه برگزار شد.

وحید ضیایی، نویسنده، شاعر و مربی کارگاه‌های ادبیات خلاق در این همایش شعردرمانی را یکی از شاخه‌های هنر معناگرا شمرد  و گفت: شعر درمانی از تکنیکهای هنر درمانی خلاق است که از قدیم و حتی قبل از تاریخ خط در شکل اوراد و اذکار و دعا برای شفا و درمان استفاده می شد. و امروزه ابزاری برای بیان و بینش است.

وی افزود: شعردرمانی و کتاب درمانی واژه هایی هستند که بطور مترادف برای توصیف کاربرد عمدی شعر وسایر انواع ادبیات به منظور درمان و رشد شخصی مورد استفاده قرار می گیرند.

مربی کارگاه‌های ادبیات خلاق با بیان اینکه در شعر درمانی فرد سعی می کند تمام احساسات و اندیشه های آزار دهنده خود را در قالب کلمات و به شکل شعر مطرح کند، گفت: در این شیوه فرد به طور ناخودآگاه تمام اوصاف و رفتارها و علل ناکامی های خود را که حالا مسبب بروز نشانه هایی از بیماری روانی در او شده است را در قالب واژگان و از طریق توصیف و خیال پردازی های آزادانه مطرح می کند او می تواند فردی را توصیف کند و تمام گله و گذاری های خود را از او بکند و شعرش را هم بدون پیش آمد مشکلی در جمع بخواند.

وی در ادامه سخنان خود با انتقاد از کسانیکه حرف از نا امیدی ادبیات ما می گویند،گفت: اشعار نظامی، مولانا، سعدی و خیام پر از خیال و امید و آرزو است.

ضیایی در پایان سخنان خود با بیان اینکه علامت سوال گمشده ادبیات معاصر است به مقایسه ادبیات کلاسیک و معاصر پرداخت.

در میان سخنرانی وحید ضیایی، اوازهای ایرانی نیز خوانده شد.

انتهای پیام/