به گزارش خبرنگار ابصارخبر، جشن بزرگ هسته ای همزمان با شب میلاد امام علی(ع) و به مناسبت روز ملی فناوری هسته ای با سخنرانی پدر شهید احمدی روشن، دانشمند هسته ای کشور با حضور پرشور دانشجویان در سالن شهید خودسیانی دانشگاه محقق اردبیلی برگزار شد.
حسین شمسی پور، دبیر انجمن اسلامی دانشجویان دانشگاه محقق اردبیلی در ابتدای این مراسم ضمن عرض خیر مقدم و تبریک روز مرد به دانشجویان به تاریخ تأسیس انجمن های اسلامی دانشجویان اشاره کرد و گفت: تاسیس انجمن های اسلامی سال 1321 در مقابل جریان ضد دینی و مارکسیستی در دانشگاه تهران تاسیس شد.
وی خاطر نشان کرد: انجمن اسلامی دانشجویان دانشگاه محقق اردبیلی نیز افتخار می کند که از همان انجمن های پاک، اصیل و ریشه دار است، همان انجمن هایی که امثال شهید مطهری و شهید بهشتی در آن بودند
شمسی پور به تشریح وضعیت موجود تشکل های دانشجویی در دانشگاه ها اشاره کرد و گفت: امروز متاسفانه شاهد ایجاد انجمن هایی با نام اسلام در دانشگاه ها هستیم و متأسفانه انجمن های اسلامی در سطح دانشگاه ها در حال فعالیت هستند که بی شرمانه از افرادی حمایت می کنند که معمولا این افراد چیزی که رهبر انقلاب گفتند، یاغی انقلاب خوانده شدند.
وی افزود: این افراد همچنان می خواهند از سران فتنه ای حمایت کنند که کشور جمهوری اسلامی ایران را در سال 88 تا لبه پرتگاه بردند.
دبیر انجمن اسلامی دانشجویان دانشگاه محقق اردبیلی در ادامه سخنان خود به بحث تشکل های یکبار مصرف پرداخت و گفت: آنهایی که با نام اسلام در دانشگاه ها فعالیت می کنند اما فعالیت شان اسلامی نیست، ماهیت تبلیغاتی دارند و تنها برای انتخابات بوجود آمدند و به قول رهبر انقلاب تشکل یکبار مصرف هستند.
شمسی پور در ادامه سخنان خود به برگزاری جشن فناوری هسته ای اشاره کرد و گفت: عده ای گفتند با این وضعیت هسته ای که در کشور بوجود آمده چرا آمدید جشن گرفتید، می آمدید برجام می گرفتید و یا مجلس یادبود برگزار می کردید. نکته صریحی که به این افراد و مجموعه های بالاتر که مقام های رسمی کشور هستند می گویم که امیدوارم آنها بشنوند، البته خیلی گفته شده ولی این بار محکم تر گفته می شود که بشنوند و عمل کنند.
وی تصریح کرد: روز ملی فناوری هسته ای یادآور حقی است که با شجاعت و قهرمانی های جوانان این مرز و بوم بوجود آمده است.
دبیر انجمن اسلامی دانشجویان دانشگاه محقق اردبیلی با بیان اینکه هرگز اجازه نخواهیم داد این روز بزرگ به فراموشی سپرده شود خاطر نشان کرد: روز ملی فناوری هسته ای هرگز با ترس از شبه ابرقدرت هایی چون آمریکا از بین نخواهد رفت. هر چند که در دوران برجام و ماجراهای پسابرجام عده ای سعی کردند که حق فناوری هسته ای را خدشه دار کنند اما ما همیشه به یاد آن روز هستیم و این روز را همانند روز دانشجو که روز شهید شدن 3 دانشجوی بزرگوار است جشن می گیریم و خواهیم گرفت.
وی ابراز امیدواری کرد: ایران اسلامی به زودی به همان وضعیت و موقعیت آرمانی خود رجوع کند.
شمسی پور در پایان سخنان خود به بیان وضعیت فعلی سیاسی و علمی حاکم بر دانشگاه ها پرداخت و گفت: از وقتی سیاست زدگی و حزب زدگی و احزاب کثیف وارد دانشگاه شدند دانشگاه روی خوش به کسی نداده است.
وی افزود: کسانی که در دانشگاه شعار آزادی و برابری و چندصدایی می دادند در زمان مدیریت خودشان بر کشور و دانشگاهها دیکتاتورترین، سخت ترین، نامتوازن ترین، افراطی ترین و ناملایم ترین اشخاص در دانشگاه بودند که با برچسب زدن الفاظی چون بی سواد، بزدل، ترسو، منفعت طلب، بی شناسنامه، جیب بر - هوچی باز - تندرو - به جهنم رفته عقب مانده - تازه به دوران رسیده - بی دین - خجل زده - لرزان - تفرقه انداز و 50 مورد دیگر نمونه ای از رفتار معتدل، متوازن و ملایم این قشر از افراد در دانشگاه و جامعه است.
دبیر انجمن اسلامی دانشجویان دانشگاه محقق رفتار فعلی برخی مدیران را نمونه ای از رفتار متعادل، متوازن و ملایم در دانشگاه ها و جامعه عنوان کرد و گفت: این قشر از افراد همان هایی هستند که ادعا می کنند تشکل های اسلامی رفتاری متوازن و متعادل دارند بطوریکه روند مدیریتی این افراد در اداره کشور بخوبی بیانکر گفته های فوق است.
وی رییس دانشگاهِ حزبی تا تشکلِ یکبار مصرفِ حزبی و دانشجوی حزبی همه و همه را عامل ناکارآمدی دانشگاه و رشد علم در کشور دانست.
شمسی پور تصریح کرد:سقوط چند پله ای در رشد علم حاکی از همین رویه در فضای علمی در کشور هست.
سخنرانی پدر شهید احمدی روشن، مسابقه تیتر آزاد اندیشی، پخش سیب برجام بین دانشجویان و رونمایی از کیک زرد از جمله برنامه های جشن هسته ای در دانشگاه محقق اردبیلی بود.
انتهای پیام/