به گزارش خبرنگار ابصارخبر، همایش بصیرتی معرفتی حیات طیبه ویژه دانشجومعلمان برادر دانشگاه فرهنگیان اردبیل به مناسبت هفته معلم و با حضور حجت الاسلام محمدتقی مبشری مدیر گروه معارف اسلامی نهاد نمایندگی مقام معظم رهبری در دانشگاههای کشور در اردوگاه انصارالحسین سرعین برگزار شد.
حجت الاسلام محمد تقی مبشری در جمع دانشجو معلمان دانشگاه فرهنگیان اردبیل به تبیین شاخصه های معلم مؤمن و انقلابی پرداخت و گفت: اولین معلم خلقت خداوند است.
مدیر گروه معارف اسلامی نهاد نمایندگی مقام معظم رهبری در دانشگاه های کشور پیامران از پیامبران الهی نیز بعنوان معلمان بزرگ یاد کرد و گفت:اگر شما دانشجومعلمان نیز سیره عملی پیامبران الهی و بزرگان دین در راه دین بعنوان الگو قرار دهید در محضر خداوند متعال سربلند خواهید شد.
مبشری با بیان اینکه قدم نهادن در راه تعلیم و تربیت بدون دریافت اجازه الهی میسر نمی شود،گفت: کسانیکه توفیق حضور در محیط تعلیم و تربیت نصیبشان شده است باید نهایت استفاده را از فرصت بوجود آمده ببرند تا با اخذ ره توشه های مناسب فردایی بهتر در دنیا آخرت را برای خود بسازند.
وی تقدیر و سرنوشت الهی را یاداور شد و افزود: حساب همه انسان ها پیش خداوند متعال است.
مدیر گروه معارف اسلامی نهاد نمایندگی مقام معظم رهبری در دانشگاه های کشور با اشاره به روایت هایی از پیامبر اکرم(ص)،گفت:کسی که دنبال علم باشد همواره برای تمام داشته های دنیوی در حال استغفار است.
وی به شهادت اعضاء و جوارح بدن در آخرت اشاره کرد و گفت: دست،گوش،زبان و حتی چشمان ما دارای قوه ادراک و هوش بالا هستند منتها در این دنیا اجازه سخن گفتن ندارند همانگونه که ما انسان ها در آخرت اجازه سخن گفتن نداریم و تنها شنونده و بیننده خواهیم بود.
وی در مورد شهادت اسمان و زمین در مورد اعمال و رفتار انسان نیز گفت: تمام هستی دارای قوه ادراک است و همه چیز را در ذهن خود ضبط می کند تا در موقع لزوم و زمانیکه اجازه یافت شهادت دهد.
مدیر گروه معارف اسلامی نهاد نمایندگی مقام معظم رهبری در دانشگاه های کشور در ادامه سخنان خود با اشاره به احادیثی از امام محمد باقر(ع)گفت: دانشجو معلمان و همه کسانیکه طالب علم هستند و در آینده نیز مربی و یا معلم خواهند شد باید از همین الان تمام توان خود را به کار گیرند تا به معلمان خوب و تأثیرگذاری تبدیل شوند.
مبشری تصریح کرد: معلمان خوب کسانی هستند که به دانش آموزان خود راه خوبی و تعالی را نشان دهند.
بصیرت و وفا از اجزاء جدایی ناپذیر تعلیم و تربیت است
وی در بخش دیگری از سخنان خود به ارزش علم و جایگاه علم در جامعه پرداخت و گفت: بصیرت و وفا از اجزاء مهم تعلیم و تربیت است.
مدیر گروه معارف اسلامی نهاد نمایندگی مقام معظم رهبری در دانشگاه های کشور با بیان اینکه حضرت عباس(ع) نمونه بارز بصیرت و وفاداری در جهان است،گفت:بصیرت در دین جزو دعاهای ما است.
مبشری با بیان اینکه همه مسلمانان باید در دین بصیرت پیدا کنند گفت: بصیرت با آگاهی متفاوت است.
وی هجمه های گسترده دشمنان علیه دین اسلام را یادآور شد و گفت: امروز شبکه های اجتماعی با فضای گسترده و جاذبه هایی که ایجاد کرده مدام در حال حمله به اعتقادات و باورهای دینی جوانان ما است تا با استفاده از تکنولوژی های روز بتواند به اهداف شوم خود برسد.
این مسئول تعلیم و تربیت خواستار توجه بیشتر مسئولان کشور بخصوص حوزه آموزش و پرورش و دانشگاه ها در خصصو فضای مجازی شد و گفت: همه در اینخصوص مسئول هستیم و باید گام های مهم و بزرگی جهت حضور سازنده در این فضا برداریم.
بصیرت مافوق آگاهی است
مبشری با بیان اینکه آگاهی داشتن از مسائل پیرامون مهم و خوب است گفت: بصیرت مافوق آگاهی است.
وی بصیرت عمل به اگاهی ها عنوان کرد و گفت: کسی که می داند دروغ زشت و گناه است ولی خود به این کار اقدام می کند دارای بصیرت نیست.
مدیر گروه معارف اسلامی نهاد نمایندگی مقام معظم رهبری در دانشگاه های کشور آگاهی از مسائل دینی را خوب دانست ولی گفت: دینداری صرف تنها کافی نیست بلکه مسلمانان باید عامل به دینداری باشند تا به بصیرت لازم در دین نیز برسند
وی کار اصلی معلمان و مربیان را دفاع از دین دانست و گفت: رسالت معلم مافوق انچه که امروز عمل می شود است.
مبشری تأثیر کلام معلمان فیزیک، شیمی، جغرافیا و حتی ریاضیات را که در محیط های علم به دفاع از دین می پردازند و در واقع ترویج دیتداری می کنند را بهتر از معلمان دینی دانست و گفت: معلمان سایر رشته ها بدلیل اینکه علوم مختلف را از نشانه های خداوند و از آن خداوند بیان می کنند و این به نوعی عامل به دینداری نیز است خود دارای ارزش بالایی است.
وی در پایان سخنان خود از دانشجومعلمان خواست با با عمل به آموخته های خود در نظام تعلیم و تربیت از اثرگذاری بیشتری برخوردار شوند.
انتهای پیام/