کد خبر: 4507 ۰۲:۵۱ - ۱۳۹۶/۰۲/۱۸

در همایش بررسی عملکرد دولت یازدهم مطرح شد؛

جنگ روانی یکی از ابزارهای اخذ آرای مردم است

عباسزاده مشکینی در جمع دانشجویان دانشگاه محقق اردبیلی با بیان اینکه ایجاد جنگ روانی یکی از تاکتیک های نامزدهای انتخاباباتی است از مردم خواست تا با مراجعه به عقل خود و استفاده از معیارهای سنجش واقعیت، اقدام به انتخاب اصلح کنند.

 جنگ روانی یکی از ابزارهای اخذ آرای مردم است

به گزارش خبرنگار ابصارخبر، همایش بررسی عملکرد دولت یازدهم با حضور محمود عباسزاده مشکینی مدیر کل سیاسی وزارت کشور در دولت نهم و دهم، و مشاور فعلی مشاور حقوق بشر قوه قضائیه عصر یکشنبه توسط جامعه اسلامی دانشجویان دانشگاه محقق اردبیلی در سالن خودسیانی این دانشگاه برگزار شد.

ایجاد جنگ روانی یکی از ابزارهای آخذ ارای مردم است 

مدیر کل سابق سیاسی وزارت کشور در ابتدای سخنان خود به مقایسه تجربه دموکراسی در دولت ها پرداخت و گفت: بیان دروغ و افشا نکردن حقایق همواره یکی از ابزارهای کاندیداها برای اعلام مواضع خود جهت اخذ آراء در کشورها بوده است.

وی با بیان اینکه نباید هر گفته ای را از زبان هر مقام مسئولی نباید باور کرد،افزود: هرکس باید برای باور حرف های دیگران همواره باید معیار سنجش برای خود تعریف کند

 

معرفت دینی، یکی از ابزارهای سنجش واقعیت

عباسزاده مشکینی از معرفت دینی بعنوان یکی از معیارهای سنجش سخنان افراد نام برد و گفت: یکی از فرق های بین خواص و عوام نیز در درک همین نکته است که خواص نکته سنج و باریک بین هستند.

وی از دانشجویان به عنوان یکی از اقشار خواص جامعه نام برد و گفت:طبق فرموده شهید بهشتی دانشجو مؤذن جامعه است و اگر  دانشجو خواب بماند، ملت نیز به خواب خواهد رفت.

 

مشارکت سیاسی تنها شرکت در پای صندوق های رأی نیست

استاندار سابق ایلام در ادامه سخنان خود به تشریح ابعاد مشارکت مردم در صحنه های کشور پرداخت و گفت: وظیفه مردم در صحنه اخذ رأی تنها حضور در پای صندوق آراء نیست و مردم باید پس از انتخاب نماینده خود وی با با انتقاد های سازنده راهنمایی کرده و نگذراند وی به انحراف کشانده شود.

عباسزاده مشکینی با بیان اینکه عرصه انتخابات عرصه جنگ روانی است و کسی که قاعده بازی در این میدان را بلد باشد و بتواند میدان داری کند برنده خواهد شد، وارد شدن به مصادیق را مغایر آزادی دانست و گفت: تبیین شاخص ها و معیارهای انتخاب اصلح می تواند راهگشای بسیاری از مسائل و مشکلات کنونی کشور باشد.

 

شگردهای جنگ روانی

وی از بزرگنمایی،کوچک نمایی،اسم گذاری،حرکت از پله دوم،نعل وارونه، فراافکنی و مظلوم نمایی بعنوان شگردهای جنگ روانی در عرصه انتخابات نام برد و گفت: در زمینه باید به مردم بصیرت داد و آنها با روشنگری ها به دام عوام فریبی برخی کاندیداها نیافتند.

مشاور حقوق بشر قوه قضائیه در ادامه سخنان خود بهضمن تبیین نقش تحریم ها بر عملکرد دولت ها به روشنگری در خصوص میدان مشترک نفت ایران  و قطر پرداخت و گفت: قطر از 15 سال پیش شروه به بهره برداری از این میدان بزرگ به نفع خود کرده بطوریکه امروز 2 برابر ما گاز و 16 برابر ما نفت برداشت می کند.

وی خواستار سرمایه گذاری و استفاده از توان داخلی در میادین نفتی کشور شد و گفت: زدن چاه های نفتی بدون پالایشگاه و تبدیل آن به فرآورده های نفتی هدر رفت سرمایه ملی است.

 

درامدهای نفتی پاشنه آشیل اقتصاد کشور است

تحلیلگر مسائل سیاسی پاشنه آشیل اقتصاد کشور را وابسته بودن به درآمدهای نفتی بخصصو خام فروشی آن دانست و گفت: سنگین بودن دولت نیز یکی از عواملی است که باعث هزینه کرد بخش عمده ای از درآمدهای کشور در بحث هزینه های جاری می شود.

وی از مقایسه بودجه عمرانی دولت ها بعنوان یکی از معیار های سنجش موفقیت اقتصادی دولت ها نام برد و گفت: با مقایسه واقعی آمار و ارقام ازسال 91 تا کنون به راحتی در خواهید یافت که علی رغم دو برابر شدن درآمد های کشور بودجه عمرانی کشور از افت شدید برخوردار بوده و حجم انبوهی از درآمدهای کشور تنها صرف هزینه های جاری شده است

مذاکرات هسته ای تنها 5 درصد سیاست خارجه دولت است

مدیر کل سابق سیاسی وزارت کشور در بخش دیگری از سخنان خود به بررسی عملکرد دولت یازدهم در حوزه سیاست پرداخت و گفت: فعالیت هسته ای همه سیاست خارجه نیست که بتوان موفقیت یا عدم موفقیت در آن را به کا تعمیم داد.

وی از تکریم پاسپورت ایرانی در سایر کشورها بعنوان یکی از خروجی های حوزه سیاست خارجه نام برد و گفت: متأسفانه در سال های خیر علاوه بر اینکه شاهد عدم تکریم پاسپورت ایرانی در برخی کشورها از جمله عربستان،ترکیه و گرجستان بودیم،حتی به ایرانی ها نیز در مدت اهانت و تجاوز نیز شده است.

تحلیلگر مسائل سیاسی با بیان اینکه دیپلماسی مثل ریاضیات است،گفت: با یک حساب و کتاب ساده هر ایرانی به راحتی می فهمد که بای حفظ عزت و کرامت ایرانی ها در سایر کشور ها باید اقدام متقابل کرد نه اینکه منفعلانه و از سوی احتیاط سر تعظیم فرود اورد.

وی به پول های بلوکه شده ایران در بانک های آمریکایی و اروپایی نیز اشاره کرد و گفت: در کجای دنیای قبل از اثبات جرم کسی و محکوم شدن وی اموال او را که به امانت نزد آنها است به دلایل واهی مصادره می کنند.

عباسزاده مشکینی اقدام وزارت خارجه در خصوص اموال بلوکه شده ایران و مصادره ان به دلایل واهی را قانع کننده ندانست و گفت: حداقل تریت کاری که وزارت خارجه می توانست در اینخصوص انجام دهد تولید و چاپ مقاله در مجلات معتبر داخلی و خارجی بود که این خود می توانست نشان دهنده  عمق ناراحتی مرم کشور از این عمل زورگویانه باشد.

 

وزارت خارجه در قضیه عزت پاسپورت ایرانی باید دست به اقدام متقابل بزند

عباسزاده مشکینی دومین عمل سازنده وزارت خارجه را ملاقات با مقام مسئول کشور متخاصم ارزیابی کرد و گفت: اگر همه گزینه های نرمش مقتدرانه موفقیت آمیز نشد آنگاه دولت می بایست جهت احقاق حق مردم اقدام متقابل انجام می داد تا عزت و احترم ایرانی ها در جهان حفظ شود.

تحلیلگر مسائل سیاسی اقدام وزارت خارجه در قضیه اخیر تکریم پاسپورت ایرانی در کشور پاکستان را صرفا انتخاباتی دانست و گفت: اگر وزارت خارجه قصد تکریم پاسپورت ایرانی را داشت باید در قضایایی مثل ترکیه و گرجستان نیز وارد میدان می شد.

وی وضعیت فعلی کشور را به بیماری تشبیه کرد که در آن قلبول های سفید به جای حمله به ویروس به خود حمله کرده و از درون باعث ضعیف شدن بدن بیمار می شوند.

عباسزاده با بیان اینکه دولتمردان بعنوان مدافعان حقوق مردم به جای حمله متخاصمین به دوستان داخلی حمله می کنند،گفت: اگر دولتمردان به این کار های خود ادامه بدهند آجر روی اجر بند نشده و کشور به 2 گروه تقسیم می شود تنها به فکر سیاه کردن همدیگر نزد افکار عمومی خواهند شد

 تحلیلگر مسائل سیاسی در ادامه سخنان خود به نحوه برگزاری مناظرات تلویزیونی نیز انتقاد کرد و گفت: واقعا چه کسی می تواند در عرض 2 دقیقه به سوالات اقتصادی که شریان حیاتی کشور است پاسخ بدهد.

 

برنامه های اقتصادی نامزدهای انتخابات توسط کارشناسان خبره ارزیابی شود

مدیر کل سابق سیاسی وزارت کشور از صدا و سیما خواست در مدت باقی مانده با دعوت از کارشناسان خبره در حضور نامزدهای انتخابات ریاست جمهوری به صورت کارشناسی شده به برنامه های اقتصادی نامزدهای انتخابات را مورد ارزیابی قرار دهند.

وی پاسخ های برخی نامزدهای انتخابات در مناظرات انتخاباتی را نسنجیده ارزیابی کرد و گفت: خرج کرد شخصیت هایی مثل شجریان و فرهادی که سابقه آنان نزد مردم شفاف است سودی برای کشور ندارد.

تحلیلگر مسائل سیاسی یکی از کارکردهای انتخابات در کشور را میزان سنجش مطالبات مردمی عنوان کرد و گفت: بزرگترین دستاورد انقلاب، جلب اعتماد مردم به مسئولان است.

عباسزاده در ادامه سخنان خود اطلاعات نادرست را مانند سمی دانست که به جای دارو به بیمار داده می شود.

وی از عملکرد دولت در مذاکرات هسته ای انتقاد کرد و گفت: در کجای دنیا دیده شه است که کشوری با در دست داشتن عوامل قدرت در مقابل دشمنان خود دم از خالی بودن انبار  و نداشتن پول بزند، آن هم طرف مقابلی که استکبار است و در برابر ایران اسلامی نیز 38 سال دست به هر کاری زده است.

این تحلیلگر مسائل سیاسی تصریح کرد: در مبادلات بین المللی حلوا خیرات نمی کنند و باید در این میدان بده و بستان را ملاک پیروزی قرارداد.

وی با بیان اینکه عرصه مبادلات بین المللی جای خواندن انشاء نیست گفت: در این میدان باید با نقشه راه پیش رفت چراکه این کار جزو اصول اولیه دیپلماسی بین المللی است.

عباسزاده مشکینی با بیان اینکه اگر اعمال و رفتار دولت در خصوص مذاکرات عاملانه بوده است،گفت: در اینصورت با اتفاقات روی داده امروز حرفی برای گفتن ندارد چونکه برجام با شکست روبه رو شده است.

وی از پاسخ نامزدهای انتخابات به مهمترین سوال مناظره دوم انتقاد کرد و گفت: هیچکدام از نامزدهای انتخابات سیاست خود برابر جبهه مقاومت اشاره نکردند در حالی که اگر امروز مدافعان حرم نبودند امنیت کشور نیز امروز به چالش کشیده می شد.

این تحلیلگر مسائل مسائل سیاسی از نامزدهای انتخاباتی خواست موضع خود را به صراحت در خصوص حمایت از جبهه مقاومت اعلام کنند.

 

عدم پاسخگویی نامزدهای انخابات ی در حمایت از جبهه مقاومت جای سوال دارد

عباسزاده مشکینی با بیان اینکه بودجه ای برای حمایت از جبهه مقاومت در دولت پیش بینی نشده است،خاطر نشان کرد : بخش عمده ای از هزینه های حمایت از جبهه مقاومت از طریق کمک های مردمی تأمین شده است.

وی در پایان سخنان خود به موضوع بی کاری و واشتغال اشاره کرد و از رئیس جمهور آینده خواست وزات خانه ای تحت عنوان استغال ایجاد کند تا بصورت تخصصی به حل این معظل بپردازد.

این تحلیلگر مسائل سیاسی از مردم خواست تا با رجوع به عقل خود که در واقع حجت خدا در انسان است همراه اب کسب بصیرت دست به انتخاب اصلح بزنند تا کشور در مسیر پیشرفت و اقتدار توأم با اقتدار حرکت کند.

انتهای پیام/