کد خبر: 5717 ۱۱:۱۳ - ۱۳۹۶/۰۹/۲۷

جانشین سازمان بسیج مستضعفین در اردبیل مطرح کرد؛

رمز ماندگاری مدافعان حرم در تاریخ/ضرورت آگاهی جوانان کشور از شیطنت‌های آمریکا در جهان اسلام

جانشین سازمان بسیج مستضعفین در مراسم اختتامیه سومین کنگره شهدای دانشجو و مدافعان استان اردبیل که در دانشگاه محقق برگزار شد به تبیین دستاوردهای جبهه مقاومت پرداخت و گفت: تحرکات اخیر دشمنان اسلام در خصوص مسئله قدس نشان دهنده عمق عداوت کینه استکبار از مسلمانان است.

 رمز ماندگاری مدافعان حرم در تاریخ/ضرورت آگاهی جوانان کشور از شیطنت‌های آمریکا در جهان اسلام

به گزارش خبرنگار ابصارخبر، سردار علی فضلی جانشین سازمان بسیج مستضعفین پیش از ظهر امروز در مراسم اختتامیه کنگره 54 شهید دانشجو و بزرگداشت 9شهید مدافع حرم استان اردبیل که در مسجد دانشگاه محقق اردبیلی برگزار شد به بیان خاطراتی از دوران دفاع مقدس به خصوص والفجر8 اشاره کرد و گفت: شهدا از زمان شروع جنگ تحمیلی تا به امروز همیشه برای ما به عنوان یک چراغ راه بودند و امروز نیز شاهد این هستیم که فرزندان ایران اسلامی دوشادوش رزمندگان جبهه مقاومت از کشورهای لبنان،سوریه،افغانستان در قالب رزمندگان مدافع حرم به دفاع از حریم اهل بیت(ع) پرداخته و خون پاک خود را نیز در این راه نثار کردند.

جانشین سازمان بسیج مستضعفین در ادامه سخنان خود با بیان اینکه پیروزی جبهه حق در برابر جبهه باطل که در رأس آن گروه های تکفیری در سایه ایمان به خدا و تلاش های رزمندگان جبهه مقاومت رخ داد،گفت:شهدای مدافع حرم در واقع عشق‌ورزی ملت ایران برای دفاع از حریم اهل بیت(ع) را به جهانیان نشان دادند بطوریکه استقامت و پایداری رزمندگان باعث شد که بعد از نزدیک به 6 سال مجاهدت خالصانه، پیروزی در مقابل این گروه تروریستی حاصل شود.

وی پیروزی جبهه مقاومت در برابر جبهه تکفیری وهابی را علت عصبانیت دشمنان اسلام از ایران اسلامی عنوان کرد و گفت: تلاش های رزمندگان ایران اسلامی باعث خنثی‌شدن توطئه‌های آن ها در منطقه شده است.

سردار فضلی در ادامه سخنان خود با بیان اینکه در واقع رزمندگان و شهدای جبهه مقاومت با خدا معامله کردند، گفت: ارزش کار آن ها ماندگاری در تاریخ است و با عنایت خداوند و به برکت خون شهدا مجاهدت آن ها بی‌پاسخ نخواهد ماند.

وی افزود: عصبانیت‌ دشمنان اسلام از پیروزی‌های جبهه مقاومت سبب شد که آنها قدس را به عنوان پایتخت رژیم صهیونیستی انتخاب کنند که این اقدام رئیس جمهور آمریکا باعث شد خون مسلمانان جهان به جوش آید و در قالب اعتراضات گسترده جهانی نیز به نمایش گذاشته شود.

جانشین سازمان بسیج مستضعفین در ادامه سخنان خود بیانات بنیانگذا کبیر انقلاب اسلامی در خصوص دشمن اصلی انقلاب را یادآور شد و گفت: امام خمینی(ره) در اوایل دوران جنگ و دفاع مقدس بارها تأکید کردند که آمریکا و اسرائیل از دشمنان اصلی مسلمانان جهان هستند،

وی ضرورت آگاهی نوجوانان و جوانان کشور با سابقه عداوت و دشمنی آمریکا با ایران اسلامی را یاداور شد و گفت: امام خمینی(ره) دشمن اصلی جهان اسلام را آمریکا معرفی کردند و  مقام معظم رهبری نیز بارها در سخنان خود به نیرنگ و حیله‌های استکبار جهانی در رابطه با اسلام و مسلمانان اشاره کردند بنابراین ضرورت دارد که امروز جوانان و نوجوانان ما از شیطنت‌های آمریکا در جهان اسلام آگاه شوند.

فضلی در پایان سخنان خود به تبیین اهمیت برگزاری یادواره ها  و برنامه های گرامی داشت یاد و خاطره شهدا پرداخت و گفت: برگزاری کنگره‌های شهدا سبب زنده نگه داشته شدن یاد و خاطره شهدا و نیز تبیین آرمان‌های ایثار و شهادت برای جوانان و نوجوانان که آینده‌سازان این کشور هستند، می شود.

 

انتهای پیام/