به گزارش خبرنگار ابصارخبر، محمدباقر باقری خیرآبادی پدر دانشجوی شهید اصغر باقری خیر ابادی پس از سال ها دوری به فرزند شهیدش پیوست و در آرامستان قاسمیه اردبیل به خاک سپرده شد.
دانشجوی شهید اصغر باقر خیر آبادی در شانزدهمین روز از مرداد 1346 در شهرستان اردبیل دیده به جهان گشود . پدر و مادرش به خاطر شهید دشت کربلا "حضرت علی اصغر" نام اصغر را برای او انتخاب کردند . تا ادامه دهنده راه آن بزرگوار باشد.
پدر شهید محمد باقر نام داشت که از طریق شغل تزریقاتچی مخارج خانواده را تامین می کرد و مادرش لطیفه خانم به کار خانه داری و تربیت فرزندان مشغول بود . شهید در کوچه منصوریه رشد و نمو یافت و دوران خردسالی خود را بیشتر با بازیهای رایج آن زمان سپری کرد.وي از همان كودكي كنجكاو وبا محبت بود چه نسبت به اهل خانواده وچه نسبت به همه مردم و حتي ذره اي آزار او به كسي نرسيده بود. واز نظر اسوه اخلاق و ايمان زبانزد همه بود.
شهید اصغر باقری برای اولین بار از طرق بسیج به جبهه اعزام شد.
ایشان سه ماه در جبهه حضور داشتند اصغر در کنار درس و مدرسه به کار خطاطی در بنیاد شهید نیز مشغول شد و بعد از امتحانات نهایی در کنکور شرکت کرد و در سال 65 در کنکور سراسری در رشته پزشکی از مرکز پزشکی ایران قبول شد.
زمانی که اسامی قبول شدگان کنکور در روزنامه چاپ شد اصغر در جبهه بود و برای ثبت نام دانشگاه از جبهه برگشت در این موقع بود که مادراشان خواستند از رفتن مجدد او به جبهه ممانعت کنند اما اصغر آنقدر شوق و شور داشت که با چشمان گریان به مادر گفت : مادر بگذار بروم خدایم مرا دعوت کرده است و مادرش دیگر نتوانست در مقابل آن جوابی بگوید و او را به خدا سپردند .
وی در 20 دی ماه 65 در دومین روز عملیات کربلای 5 به درجه رفیع شهادت نائل آمد و سرانجام در 27 دي ماه در منزلگاه ابدي خود در آرامستان قاسميه اردبیل آرام گرفت.
انتهای پیام/