کد خبر: 1349 ۱۱:۱۶ - ۱۳۹۴/۰۶/۲۹

حاشیه های سفر رئیس دانشگاه آزاداسلامی به اردبیل

میرزاده، رئیس دانشگاه آزاد اسلامی کشور بعد از 3 ساعت تأخیر وارد اردبیل شد.

حاشیه های سفر رئیس دانشگاه آزاداسلامی به اردبیل

به گزارش خبرنگار ابصارنیوز، سفر یک روزه حمید میرزاده رئیس دانشگاه آزاد اسلامی کشور به اردبیل با حاشیه هایی همراه بود:

*محوطه دانشگاه آزاد اسلامی اردبیل مداوم توسط خدمه دانشگاه در حال آب و جارو بود.

*جلوی ساختمان تمام دانشکده ها پرچم های جدید ایران اسلامی و دانشگاه آزاد نصب شده بود.

*ورودی شهدای گمنام با دسته های گل فراوانی تزئین شده بود.

*اعلام تأخیرهای پیاپی در ورود رئیس دانشگاه آزاد اسلامی کشور از طرق SMS (بعلت تاخیر در پرواز) به یکی از مهمترین حواشی این سفر یک روزه تبدیل شد.!

*جواد زنجانی اولین میهمان دعوت شده از سوی رئیس دانشگاه آزاد اسلامی واحد اردبیل بود که ساعت 9 صبح وارد محوطه دانشگاه شد و پس از ادای احترام به شهدای گمنام به سمت ساختمان دانشکده فنی مهندسی، محل برگزاری نشست خصوصی هیأت امنای دانشگاه با حضور حمید میرزاده رهسپار شد.

*ساعت 10صبح، زکی اله خوشبخت رئیس شورای شهر اردبیل با حضور در محوطه دانشگاه به جمع منتظران رئیس دانشگاه آزاد اسلامی کشور پیوست.

*اعضای هیأت علمی دانشگاه به همراه اساتید و کارکنان دانشگاه مشغول قدم زدن و انتظار ورود "حمید میرزاده" بودند.

*طی اعلام قبلی، رئیس دانشگاه آزاد اسلامی به همراه هیأت همراه که قرار بود ساعت 30/8 صبح  در دانشگاه آزاد اردبیل حضور یابند،پس از تأخیرهای پی در پی بالاخره ساعت 30/11 وارد دانشگاه آزاد اسلامی اردبیل در سایت بسیج شدند.

*25 نفر از معاونین و مدیران ارشد دانشگاه از جمله" طه هاشمی و محسن هاشمی " در این سفر حمید میرزاده را همراهی میکردند.

*در آستانه ورود میرزاده به دانشگاه آزاد اردبیل، تونل استقبال  توسط کارکنان و اساتید دانشگاه در ورودی دانشگاه به سمت شهدای گمنام تشکیل شد.

*پس از ارائه دکلمه خوشامدگویی و اهدای دسته گل توسط دختر یکی از کارکنان دانشگاه آزاد اسلامی اردبیل، "میرزاده" وارد تونل استقبال شد و جهت ادای احترام به سمت مقبره شهدای گمنام رفت.

*میرزاده در طی مسیر به ابراز احساسات کارکنان دانشگاه جواب داد.

*محسن هاشمی به همراه طه هاشمی اولین کسانی بودند در مرقد شهدای گمنام حضور یافتند!

*از میان رؤسای دانشگاه های اردبیل تنها حضور پورفرضی، رئیس دانشگاه علوم پزشکی اردبیل به چشم می خورد.

*به محض ورود میرزاده و هیأت همراه به سالن محل نشست، درهای دانشکده به روی خبرنگاران و تمامی دانشگاهیانی که به مراسم استقبال دعوت شده بودند بسته شد؟!

* اساتید و دانشجویانی که مطالباتی از ریاست دانشگاه داشتند با دربسته روبه رو شدند و همچنان پشت در ماندند تا پس از خروج از جلسه شاید بتوانند مشکلاتشان را مطرح کنند.

*مسئولین تشکلهای دانشجویی که قرار است در نشست نخبگان دانشگاه با رئیس دانشگاه آزاد اسلامی کشور حضور یابند، در حال تدارک لوح تقدیر به پاس خدمات شایان "میرزاده به دانشگاه آزاد اسلامی" هستند.

* به علت تأخیر 3 ساعت در ورود میرزاده به اردبیل بعضی از برنامه های جنبی این سفر لغو شد.

انتهای پیام/