کد خبر: 1716 ۰۹:۲۰ - ۱۳۹۴/۱۰/۰۳

به همت ستاداقامه نماز دانشگاه علوم پزشکی اردبیل

طرح "سلامت معنوی" در بیمارستان های اردبیل به اجرا درآمد

در طرح سلامت معنوی احکام نماز بیماران در کارگاه‌های آموزشی برای پرستاران و بهیاران شاغل در بخش‌های مختلف بیمارستان‌ها آموزش داده شد.

طرح "سلامت معنوی" در بیمارستان های اردبیل به اجرا درآمد

حجت الاسلام کاظم معاضدی عالی رئیس دفاتر نهاد نمایندگی مقام معظم رهبری در دانشگاههای استان اردبیل و دبیرستاد اقامه نماز دانشگاه علوم پزشکی اردبیل در گفتگو با خبرنگار ابصارنیوز با تشریح طرح سلامت معنوی از اجرای فاز اول این طرح در روزهای اول، دوم و سوم دی ماه امسال در بیمارستان‌‍‌های امام خمینی (ره)، علوی و فاطمی اردبیل خبر داد و افزود: این طرح  در مراحل بعدی در همه بیمارستان‌های استان به مرحله اجرا در خواهد آمد.

رئیس دفاتر نهاد نمایندگی مقام معظم رهبری در دانشگاه های استان اردبیل گفت: این طرح با استفاده از اساتید دوره دیده و مجرب، احکام نماز بیماران در کارگاه‌های آموزشی برای پرستاران و بهیاران شاغل در بخش‌های مختلف بیمارستان‌ها آموزش داده شد.

معاضدی با بیان اینکه طرح سلامت معنوی در مرحله نخست از اول مهر تا پایان دی ماه امسال در سراسر کشور اجرا خواهد شد گفت: هر یک از پرستاران یا کادر درمانی که در این طرح شرکت می‌کنند به مدت ۴ ساعت مفید تحت آموزش قرار می‌گیرند و همه احکامی که بیماران بستری در بیمارستان برای ادای فریضه نماز به آن احتیاج دارند به آنان آموزش داده می شود.

دبیر ستاد اقامه نماز دانشگاه علوم پزشکی اردبیل با اشاره به اینکه این طرح با هماهنگی معاونت درمان دانشگاه علوم پزشکی و همکاری ستاد اقامه نماز استان برگزار شد، افزود: برای راهنمایی بیشتر بیماران بستری در بیمارستان‌ها پوستر و کتاب سلامت معنوی در خصوص احکام نماز بیمار به صورت مصور تهیه و به آنان ارائه خواهد شد.

معاضدی در ادامه سخنان خود از تجهیز اتاق های کارکنان و بیماران تمامی بیمارستانی استان اردبیل به ملزومات اقامه نماز خبرداد و گفت: ملزوماتی از قبیل مهر، سنگ، خاک تیمم، سجاده، جا مهری و غیره در تمامی اتاق های کارکنان و بیماران در بیمارستان های سطح استان فراهم خواهد آمد.

رئیس دفاتر نهاد نمایندگی مقام معظم رهبری در دانشگاه های استان اردبیل در پایان سخنان خود اهمیت پژوهش های میدانی در خصوص اقامه نماز را خاطرنشان کرد و افزود: طبق پژوهش های میدانی ستاد اقامه نمازاستان، بسیاری از بیماران در بیمارستان ها نسبت به تکالیف شرعی خود آشنا نیستند لذا توجه به نقش معنوی نماز در بهبود بیماران و رونق بخشیدن به نماز جماعت مراکز درمانی و بیمارستان‌ها از اهداف اجرای این طرح است.      

انتهای پیام/    


نظرات بازدیدکنندگان

modir
۰۹:۵۵ - ۱۳۹۴/۱۰/۰۳

شهریار همرنگ دبیر جامعه اسلامی دانشجویان دانشگاه آزاد اسلامی اردبیل شد