به گزارش ابصار نیوز به نقل از انتخاب،رئیس جمهور ترکیه طی اظهاراتی توهین آمیز اعلام کرد سفر خود به ایران را به سبب انتقادات نمایندگان مجلس شورای اسلامی ایران لغو نمی کند.
رجب طیب اردوغان تاکید کرد آنها (نمایندگان مجلس شورای اسلامی ایران) در سطح من نیستند.
اردوغان که در رویاهایش خود را امپراتور عثمانی نوین می بیند، در کنفرانس خبری در استانبول تاکید کرد اظهارات وی مبنی بر ضرورت عدم دخالت در امور یمن ناشی از احترام به وحدت ارضی یمن است.
وی گفت: ما اصرار داریم نیروهایی که در امور یمن دخالت می کنند از آنجا خارج شوند. برخی از ایرانی ها به سبب این اظهارات از من انتقاد کردند. یکی از آنها نایب رئیس یکی از کمیسیون های مجلس شورای اسلامی ایران و دیگری شخصی است که او را نمی شناسم. آنها در سطح من نیستند.
اردوغان افزود: این افراد تعیین نمی کنند که من به ایران سفر کنم یا نه. این که بروم یا نروم به ما مربوط می شود. ما هستیم که در این باره تصمیم می گیریم. برنامه سفر من به ایران به قوت خود باقیست ولی امور یمن را نیز دنبال می کنیم. تحولات یمن برای ما بسیار مهم است. تصمیمات ما متناسب با تحولاتی خواهد بود که در آنجا روی می دهد.
منبع:انتخاب
آخرین مطالب
- ■دانشگاه فرهنگیان، ازمایشگاه اجتماعی تلقی شود
- ■آیین تکریم و معارفه سرپرست دانشگاه فرهنگیان اردبیل+ عکس
- ■شور، شوق و شعور انقلابی؛ سهگانهی بیداری ملی
- ■70 رشته تحصیلی در مقاطع مختلف دانشگاه آزاد گرمی وجود دارد
- ■موانع سرمایه گذاری در استان باید رفع شود
- ■بیانات رهبرانقلاب اسلامی در باب فضیلت تاریخی اردبیل فصلالخطاب است
- ■بزرگداشت شیخ صفیالدین؛ فرصتی برای بازخوانی هویت ریشهدار اردبیل است
- ■آیین بزرگداشت شیخ صفیالدین اردبیلی در دارالارشاد برگزار شد
- ■خادمان امام رضا (ع) سربازان بصیر در نبرد با دشمن هستند
- ■مسئول جدید کانونهای خدمت رضوی استان اردبیل معرفی شد
رئیس جمهور ترکیه:
نمایندگان مجلس ایران در حد من نیستند
رئیس جمهور ترکیه گفت:سفرم به تهران را به خاطر اعتراض نمایندگان مجلس ایران لغو نمیکنم؛ آنها در سطح من نیستند